"Ο Γιώτας από το πρώτο συμβούλιο είπε ότι δεν θα ρυθμίσει κανένα παλιό χρέος"

από AllAboutARIS

Εβγαλε ειδήσεις το μέλος του ΑΣ – Νέα παρέμβαση Κουράκου

Παρέμβαση στην εκπομπή “AllAboutARIS On Air” έκανε το μέλος του ΑΣ, Γιώργος Κάρλας, αποκαλύπτοντας πως ο Θωμάς Γιώτας στο πρώτο(!!!) συμβούλιο της διοίκησης του δήλωσε πως δεν θα αναλάβει να ρυθμίσει κανένα παλαιό χρέος του Ερασιτέχνη, ενώ ουσιαστικά αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο ανέλαβε τις τύχες του ΑΣ τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Αρχικά ο κ. Κάρλας ανέφερε: “Ο κ. Παπαδόπουλος ξεχνάει πως μπήκα εγώ στον ΑΡΗ. Πήγα μόνος μου πάνω στα γραφεία και ζήτησα να μπω στη διοίκηση από οποιοδήποτε πόστο. Με δέχτηκε στο γραφείο του και κάναμε εκείνο το συμβούλιο. Αυτά που πήγε να κάνει ο κ. Κουράκος, τα έχουμε ξανακάνει. Πήγε να “κάψει” τον κ. Παπαγεωργίου, ενώ ο άνθρωπος αποχώρησε λόγω προβλήματος από τη ΓΣ και δεν τοποθετήθηκε. Κάνετε μία κίνηση, αλλά ως ψηφοφόρος θέλω να ακούσω τις προτάσεις σας.

Σε εκείνο το σημείο ο Κώστας Κουράκος έκανε νέα παρέμβαση, αναφέροντας: “Δώσατε εν λευκώ στον κ. Γιώτα τις τύχες του ΑΣ. Δεν ελέγξατε ποτέ τον κ. Γιώτα και έρχεστε τώρα χωρίς καμία πρόταση. Δεν είπατε κανένα αρνητικό για τον πρόεδρο του ΑΣ. Εχετε ευαισθησία για το όνομα σας, όχι όμως και για το αέριο. Εγώ έκανα μία κίνηση, δεν θα είμαι όμως στο σχήμα ως τακτικός. Ή αναπληρωματικός ή τίποτα. Αν θέλετε δεν συμμετέχω κιόλας. Θέλω σήμερα στο συμβούλιο να μου έρθετε με πρόταση”.

Παίρνοντας στη συνέχεια εκ νέου τον λόγο, ο Γιώργος Κάρλας είπε: “Φυσικά θα ακούσουμε τον κ. Κουράκο και τον κάθε Κουράκο. Υπεύθυνοι για την κατάσταση του ΑΣ είναι ο πρόεδρος και τα παλαιά μέλη των διοικήσεων. Απ` ό,τι ξέρω, δεν έχει κάνει τίποτα για τα παλιά χρέη ο κ. Γιώτας. Στο πρώτο συμβούλιο μας είπε ότι δεν αναλαμβάνει να ρυθμίσει κανένας παλαιό χρέος., αλλά θα κάνει ρυθμίσεις στο ΤΑΠ, που είναι πιο λίγα τα χρέη. Το βόλεϊ δεν θέλαμε να το δώσουμε, αλλά δεχτήκαμε πιέσεις. Δεν είχαμε άλλη επιλογή, αλλά θέλαμε να ελέγξουμε όποιον ήθελε να αναλάβει κάποιο τμήμα.

Παρέμβαση στην εκπομπή έκανε και το πρώην μέλος του ΔΣ της ΚΜΑ, Άρης Ναούμ, αναφέροντας: :“Δεν είναι δυνατόν στα 100 χρόνια να ακολουθηθεί η ίδια διαδικασία που ακολουθήθηκε τον Σεπτέμβριο. Να ψάχνουμε κόσμο δηλαδή για να συγκροτήσουμε ένα σχήμα στο πόδι. Αυτό δεν είναι σοβαρό. Τελευταία στιγμή, στις 12 να πάμε σε πρωτοδικείο, δεν είναι σοβαρό. Στα διοικητικά συμβούλια φταίνε όλοι. Αυτό λέει η λογική”.

Προτεινόμενα Άρθρα