Προ των πυλών με τις… ευλογίες Δασυγένη

από AllAboutARIS

Τι ζήτησε ο έλληνας τεχνικός στη χθεσινή συνάντηση στην οποία οι δυο πλευρές προφορικά τα βρήκαν. Ποιος ο καθοριστικός ρόλος του Δασυγένη.

Εφόσον ο ΑΡΗΣ αγωνιστεί στη Φούτμπολ Λιγκ ο Δημήτρης Καλαιτζίδης θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο εκλεκτός της διοίκησης. Τον έλληνα κόουτς τον ενδιαφέρει η προοπτική να δουλέψει στον ΑΡΗ και η πρόκληση να επαναφέρει τους κίτρινους στη  μεγάλη κατηγορία είναι κάτι που ίσως περίμενε ότι κάποια στιγμή θα συνέβαινε. Ζήτησε όμως να υπάρχουν κάποιες προϋποθέσεις με βασικότερη την εξασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας της ομάδας και καλές συνθήκες εργασίας προκειμένου ο ΑΡΗΣ να ανακτήσει τη χαμένη του αξιοπιστία. Ο Καλαιτζίδης είναι ασφαλώς ενήμερος για τις φετινές τραγικές συνθήκες στο Ρύσιο και γενικότερα στην καθημερινότητα των παικτών και δεν θέλει σε καμία περίπτωση να περάσει τα ίδια.

Εύκολα ή δύσκολα θεωρεί ότι ο ΑΡΗΣ στη Φούτμπολ Λιγκ την οποία γνωρίζει πολύ καλά, θα καταφέρει και από μόνος του να βρει τα έσοδα για να κάνει μια ανταγωνιστική ομάδα που θα φέρει και την δική του αγωνιστική ταυτότητα. Ο ΑΡΗΣ πρέπει να επαναφέρει στο παιχνίδι του την φιλοσοφία με την οποία καθιερώθηκε από παλιά στη συνείδηση του κόσμου αλλά και στους οπαδούς του, συνηθίζει να λέει.

Αυτό που τον προβληματίζει και το θέτει ως προϋπόθεση για να αναλάβει είναι να μην… κυνηγούν τον ΑΡΗ τα χρέη από τους πρώην παίκτες και κινδυνεύει με αφαιρέσεις βαθμών. Ζητά λοιπόν με οποιονδήποτε τρόπο να βρει λύσεις ο ΑΡΗΣ στο κομμάτι αυτό. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το κομμάτι αυτό ο Παναγιώτης Στεφανίδης αισιοδοξεί ότι θα το καλύψει με την οικονομική συνδρομή του Δασυγένη που εμφανίζεται πλέον θετικός στο να βάλει τα χρήματα που χρειάζονται για την υπαγωγη στο άρθρο 106ια αλλά είναι σε ανοικτή γραμμή και με άλλους επενδυτές που θα του εξασφαλίσουν τα χρήματα για το άρθρο 106ια που προκρίνεται ως η καλύτερη λύση. Εφόσον ευοδωθεί μια από αυτές τις περιπτώσεις, δηλαδή είτε του Δήμου Δασυγένη είτε κάποιου άλλου επενδυτή τότε αυτομάτως θα πρέπει να θεωρείται και προπονητής του ΑΡΗ ο Καλαιτζίδης.

Στην κουβέντα με τον έλληνα τεχνικό τέθηκε και το θέμα της προοπτικής συνεργασίας με τον Αγγελο Χαριστέα από τη θέση του τεχνικού διευθυντή, που άφησε απόλυτα ικανοποιημένο τον έλληνα τεχνικό. Οριστική εξέλιξη στο θέμα και ανακοινώσεις θα υπάρξουν εφόσον τηρηθούν αυτά τα οποία έθεσε ως προϋποθέσεις ο έλληνας τεχνικός. 

Προτεινόμενα Άρθρα