«Δεν θέλω να διοικήσω τον ΑΡΗ»

από AllAboutARIS

Ο Κωνσταντίνος Μαργαρίτης ήταν προσκεκλημένος στη χθεσινοβραδινή «Δίκη» στον ΣΚΑΪ και ρωτήθηκε για το περίφημο ραντεβού με τον Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ.

Μέσα σε όλα όσα ακούμε τις τελευταίες ημέρες για το αύριο της ΠΑΕ ΑΡΗΣ ήταν και η είδηση της επικείμενης παρουσίας του Κωνσταντίνου Μαργαρίτη στο πάρτι της κόρης του Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ στις 4 Ιουνίου στον Σκορπιό, με σκοπό να «κλέψει» λίγο από το χρόνο του και να του μιλήσει για τον ΑΡΗ.

Ο δημοσιογράφος ήταν εκ των προσκεκλημένων στη χθεσινοβραδινή «Δίκη» και κάποια στιγμή ρωτήθηκε από τον Κυριάκο Θωμαΐδη για το θέμα αυτό, που φυσικά «πουλάει», αφού μιλάμε για έναν ζάμπλουτο Ρώσο επιχειρηματία.

Ο Μαργαρίτης επανέλαβε αυτά που έχει πει και σε προηγούμενες τοποθετήσεις του: «Μέσω ενός φίλου μου Ελληνοαμερικάνου επιχειρηματία ζήτησα να συναντηθώ με τον Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ στο πάρτι της κόρης του στο Σκορπιό στις 4 Ιουνίου. Θέλω μέσα σε 15 λεπτά που θα έχω στη διάθεσή μου να του παρουσιάσω το πρότζεκτ που λέγεται ‘ΑΡΗΣ’, όπως θα έκανε ένας μάνατζερ. Δεν θέλω να διοικήσω τον ΑΡΗ. Το κάνω για τον πατέρα που μου ασχολήθηκε πολλά χρόνια με την ομάδα».

Προτεινόμενα Άρθρα