"Δεν προχωρά η συζήτηση με τον κ. Γιώτα"

από AllAboutARIS

Ο κ. Καϊτετζίδης δεν αφήνει περιθώρια για περισσότερες συζητήσεις

Νέες δηλώσεις, αυτή τη φορά στο ρ/σ “Arena”, έκανε ο δήμαρχος Πανοράματος-Πυλαίας-Χορτιάτη, Ιγνάτιος Καϊτετζίδης, ο οποίος αναφέρθηκε στο “επίμαχο” ραντεβού με τον Θωμά Γιώτα. Αναλυτικά, είπε:

«Ήρθε ο κ. Γιώτας με συνεργάτες του και συζητήσαμε για το ενδεχόμενο μεγάλης έκπτωσης. Όπως μου είπε διεκδικεί μια μεγάλη πρόταση από το εξωτερικό. Δεν μπορούσε να προχωρήσει αυτή η συζήτηση, καθώς ο δήμος δεν έχει τέτοιο χώρο . Έχουμε εκτάσεις αλλά δεν μπορούν να αξιοποιηθούν με οπουδήποτε τρόπο. Ότι εκτάσεις υπάρχουν είναι περιοχές που είναι χαρακτηρισμένες ως χορτολιβαδικές και ανήκουν στο υπουργείο γεωργίας.

Στην συνέχεια εξέφρασαν τα σχέδια που έχουν και τις φιλοδοξίες να αξιοποιήσουν την όποια περιουσία έχει ο Άρης, για να μπορέσουν να περάσουν και την οικονομική κρίση που μαστίζει τις περισσότερες ομάδες.

Θα ήθελα να σας πω ότι στο παρελθόν γι` αυτές τις εκτάσεις είχε γίνει κουβέντα και από το περιβάλλον του κ.Σαββίδη. Ευγενικά και τότε τους εξηγήσει πως έχουν τα πράγματα.

Για το αθλητικό κέντρο δίπλα από δημαρχείο Πανοράματος:

«Είναι ένα εξαιρετικό ολυμπιακό αθλητικό κέντρο. Το χτίσαμε σιγά-σιγά και έχουμε πλέον ένα Ολυμπιακό χωριό μαζί με το κολυμβητήριο που έχουμε που είμαι πραγματικά περήφανος. Μπορεί να είναι και το καλύτερο κολυμβητήριο της χώρας. Εκεί με την αξιοποίηση ενός προγράμματος από το ΕΣΠΑ δημιουργήσαμε ένα αθλητικό κέντρο που περιλαμβάνει στίβο, γήπεδο ποδοσφαίρου, όμοιο με αυτό της Τσέλσι, πέντε γήπεδα τέννις Ολυμπιακών προδιαγραφών, δυο γήπεδα ακόμα ποδοσφαίρου αλλά και πολλές ακόμα εγκαταστάσεις».

Προτεινόμενα Άρθρα