Το πλάνο Γαλανού…

από AllAboutARIS

Ο επιχειρηματίας θα καταθέσει συγκεκριμένο σχέδιο στην ΓΣ του ΑΣ, με τον…αστερίσκο ότι οι σκέψεις του για Γ εθνική θα δρομολογηθούν μόνο αν δεν βρεθεί λύση σωτηρίας για την δεύτερη κατηγορία

Ο Γιώργος Γαλανός βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες στην αρειανή επικαιρότητα, ιδιαίτερα μετά την συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε ξενοδοχείο της πόλης με την παρουσία βετεράνων του συλλόγου που έχουν την δική τους ξεχωριστή ιστορία και μάλιστα από όλες τις χρονικές περιόδους του κιτρινόμαυρου συλλόγου.

Το θέμα με την περίπτωση-πρόταση του κ. Γαλανού είναι ότι τόσο επίσημα όσο και ανεπίσημα όλοι οι θεσμοί του συλλόγου στοχεύουν- και έτσι πρέπει- στο να αγωνιστεί η ομάδα στην Β εθνική. Αυτή είναι η προσπάθεια της διοίκησης και σε κάθε περίπτωση μπορεί να υλοποιηθεί είτε με ένα τεράστιο κούρεμα των υποχρεώσεων προς παίκτες και ρύθμιση πολλών δόσεων στο Δημόσιο, είτε με την έλευση ενός επενδυτή που θα καταθέσει ένα ποσό τουλάχιστον 4-5 εκ ευρώ.

Ο κ. Γαλανός από την πλευρά του ήταν ξεκάθαρος ότι το δικό του πλάνο έχει να κάνει μόνο με την Γ εθνική. Για αυτό θα το παρουσιάσει από την μία αύριο στον Ερασιτέχνη,ενώ παράλληλα θα πρέπει να επιλύσει ζητήματα όπως αυτό του εκκαθαριστή της εταιρίας και των πιθανών αντιδράσεων από όσους πιθανώς θα θίγονται επί προσωπικού (Αθανασιάδης, Ζαμπέτας, Σκόρδας, Ματθαίου, Ηλιάδης, Ψηφίδης).

Ο επιχειρηματίας πάντως και οι συνεργάτες του (στο πλευρό του βρίσκονται άνθρωποι όπως ο Περικλής Τράιος και ο Τάσος Αναστασίου που προέρχονται από το οπαδικό κίνημα του ΑΡΗ)  ξεκαθαρίζουν ότι δεν είναι στόχος τους να πέσει η ομάδα στην Γ εθνική και σε κάθε περίπτωση θα ήταν το καλύτερο και για αυτούς και τον ΑΡΗ να βρεθεί ένας άνθρωπος ισχυρός οικονομικά που θα διαθέσει τα 4-5 εκ ευρώ που απαιτούνται για να τρέξει το εγχείρημα της Β και της γρήγορης επανόδου στην Λίγκα.

Εφόσον δεν προκύπτει όμως κάτι τέτοιο ως τώρα και δεν θα προκύψει τις επόμενες μέρες και ως τα μέσα Ιούνη, θεωρούν ότι πρέπει να τρέξει το δικό τους πλάνο Γ εθνικής έχοντας όπως σημειώνουν και σχέδιο και μία ομάδα δράσης που δουλεύει σε όλους τους τομείς, αλλά και άμεσα διαθέσιμο 1 εκ ευρώ φέτος και άλλο ένα τη νέα χρονιά.

Η αλήθεια είναι ότι η συγκεκριμένη πρόταση είτε αρέσει εότε όχι είναι η μοναδική που έχει εμφανιστεί και αν τελικά δεν επιλεγεί ίσως είναι αυτή που αφυπνίσει αρκετούς ώστε να μπορέσει η ομάδα να βρει τους πόρους παραμονής στην Β με αξιώσεις όμως ανόδου. Γιατί σε διαφορετική περίπτωση απλά και μόνο η συμμετοχή στην Β και μάλιστα όταν ανεβαίνουν 2 συνολικά, ενώ πέφτουν 7 (!) από κάθε όμιλο των 14 ομάδων θα είναι ένας ακόμη αργός θάνατος για τον ΑΡΗ.

Προτεινόμενα Άρθρα