Τα ερωτήματα που ζητούν απάντηση

από AllAboutARIS

Το AllAboutARIS καταγράφει τα πρώτα ερωτήματα που συνοδεύουν από χθες το ενδιαφέρον του Γιώργου Γαλανού και θα πρέπει να απαντηθούν στην αυριανή Γ.Σ του ερασιτέχνη.

Στη συνάντηση από πλευράς βετεράνων με τον φερόμενο ως υποψήφιο επενδυτή Γιώργο Γαλανό ήταν κάποιοι της παλιάς φουρνιάς (Βένος, Ζήνδρος, Σπυρίδων, Αλεξιάδης, Γούναρης, είχε ενημερωθεί και ο Κούης) αλλά και κάποιο της νεότερης γενιάς, όπως ο Χαριστέας, ο Πρίττας, ο Σαπουντζής, ο Δέλλιος και ο Μητσόπουλος. Θέλοντας μάλιστα να αποδείξει τις καλές του προθέσεις ο Γαλανός φέρεται να πρότεινε στους βετεράνους να γίνει μία επιτροπή που θα τον ελέγξει αλλά και θα παρακολουθεί την προσπάθεια που θα γίνεται στην ομάδα.

Ο Γαλανός θα παρουσιάσει αναλυτικά το πλάνο του στη γ.σ. του Ερασιτέχνη, ενώ θέλησή του είναι να κάνει το ίδιο και στη γ.σ. της ΚΜΑ ώστε να ενημερωθεί άμεσα και ο κόσμος της ομάδας. Τα ερωτήματα που έχουν γεννηθεί από χθες και ζητούν απάντηση στην αυριανή Γ.Σ είναι αρκετά.Ενδεικτικά αναφέρουμε μερικά:
1. Γιατί όχι Φούτμπολ Λιγκ που είναι και ο στόχος που έχει τεθεί και μόνο Γ΄ Εθνική μέσω εκκαθάρισης. Η απόφαση είναι προφανής ότι δεν θέλει να πληρώσει για… αμαρτίες άλλων, όμως εφόσον μιλάμε για ένα ποσό 2εκ ευρώ που μαζί με τα προσδοκώμενα έσοδα μπορεί να ξπεράσει τα 3εκ ευρώ, υπάρχει περιθώριο να υποστηριχτεί η συμμετοχή της ομάδας στη Φούτμπολ Λιγκ.   

2. Γιατί δεν έχει διερευνηθεί με τους νομικούς του κ.Γαλανού και τον Αργύρη Αργυριάδη η προοπτική του άρθρου 106ια που απαιτεί τα χρήματα που θεωρητικά βάζει ο έλληνας επιχειρηματίς ώστε η ομάδα και από τα βάρη της να απαλλαχθεί και στη Φούτμπολ Λιγκ να αγωνιστεί;

3. Με τι ακριβώς αντάλλαγμα θέλει να επενδύσει ο Γιώργος Γαλανός; Με αγορά των μετοχών όταν ο ΑΡΗΣ ξαναγίνει ΠΑΕ με άλλο ΑΦΜ στη Φούτμπολ Λιγκ; Ποιοι θα είναι οι συνεργάτες του; 

4. Καίριο ζήτημα που απασχολεί είναι τα όσα συνόδεψαν την παρουσία του στα διοικητικά του Ηρακλή. Στην διετή περίπου παρουσία του στην ΚΑΕ και την προσπάθειά του να εμπλακεί και στην ΠΑΕ. Από τον Ηρακλή αποχώρησε με εκατέρωθεν ανακοινώσεις και με αθέτηση από τον ίδιο των όσων ειχε υποσχεθεί σε οικονομικό επίπεδο. 

5. Εχει πραγματικά την οικονομική επιφάνεια και το μέγεθος να σηκώσει ένα καράβι τόσο μεγάλο όσο είναι ο ΑΡΗΣ; Και άντε στη Γ Εθνική ο ΑΡΗΣ τα φέρνει… βόλτα ακόμη και στηριζόμενος στις δικές του δυνάμεις. Στη Φούτμπολ Λιγκ;

6. Εφόσον ο ΑΡΗΣ επιλέξει μέσα από τα θεσμικά του όργανα την εκκαθάριση και την συμμετοχή στη Γ΄ Εθνική γιατί να βιαστεί σε λύσεις που κρύβουν ερωτηματικά όπωςτου Γαλανού και να μην περιμένει μια άλλη επενδυτική λύση που θα δίνει ξεκάθαρο όραμα στον ΑΡΗ μιας και θεωρείται βέβαιο ότι με τον ΑΡΗ καθαρό από χρέη, ενδιαφέρον θα υπάρξει.

Προτεινόμενα Άρθρα