Ο πρώτος από… πολλούς

από AllAboutARIS

Επιβεβαιώνεται η πρόβλεψη ότι δίχως τα χρέη στην πλάτη του ο ΑΡΗΣ είναι ικανός να προσελκύσει επενδυτές.

Το ενδιαφέρον του Γιώργου Γαλανού για τον ΑΡΗ, με την προϋπόθεση ότι η ομάδα θα απαλλαγεί από τα χρέη που τη βαραίνουν, κάτι που σημαίνει την επιλογή της εκκαθάρισης και του υποβιβασμού στη Γ. Εθνική, και το οποίο θα αναλυθεί στη Γ.Σ του ερασιτέχνη αποκαλύπτει αυτό που λίγο πού σιγοψιθυρίζεται μεταξύ των αρειανών. Ότι αν τελικά ο ΑΡΗΣ καταλήξει στη Γ΄ Εθνική θα υπάρξουν αρκετοί που θα ενδιαφερθούν. Ήδη ο πρώτος ήταν ο Γιώργος Γαλανός.

Ο ΑΡΗΣ απαλλαγμένος από χρέη εκατομμυρίων ευρώ, έστω και με το νούμερο να μην είναι αυτό που είχε εντέχνως περάσει προς τα έξω, θα αποτελέσει ελκυστικό επενδυτικό… προορισμό για αρκετούς επιχειρηματίες που θα θελήσουν να εκμεταλλευτούν το τεράστιο brand name του συλλόγου και την προοπτική που θα υπάρξει εφόσον… μηδενίσει το κοντέρ και η ομάδα επιλέξει την επανεκκίνηση από τη χαμηλότερη κατηγορία.

Αυτός είναι ο εύκολος δρόμος που ενδεχομένως θα συνδυάζεται και με ένα καινούργιο όραμα. Ο δύσκολος είναι αυτός που έχει επιλέξει η διοίκηση του Παναγιώτη Στεφανίδη και περιλαμβάνει συμφωνίες με όλους τους πιστωτές, πρώην και νυν, νέα ρύθμιση με το Δημόσιο, το ΙΚΑ και τη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας που θα προσπαθήσει να επιστρέψει άμεσα στη Σούπερ Λιγκ. Δρόμος δύσβατος, που προϋποθέτει σημαντική ρευστότητα, την οποία φυσικά μπορεί να προσφέρει μόνος ένας επιχειρηματίας μεγάλου βεληνεκούς.

Είναι θέμα πως το βλέπει ο καθένας και για το οποίο θα κληθεί να αποφασίσει η Γ.Σ της ΚΜΑ ζυγίζοντας όλα τα δεδομένα.

Προτεινόμενα Άρθρα