Γαλανός και Γ’ Εθνική στο προσκήνιο

από AllAboutARIS

Η εταιρεία του Γιώργου Γαλανού είναι αυτή που προανήγγειλε σήμερα ο Θωμάς Γιώτας με το πλάνο προβλέπει Γ’ Εθνική. Συνάντηση Γαλανού σήμερα με βετεράνους παίκτες. Άπαντες βέβαια πρέπει να αντιληφθούν ότι ο ΑΡΗΣ πρέπει να παίξει στην β εθνική και πως στην Γ μπορεί να πάει και μόνος του!

Τα όσα είπε ο Θωμάς Γιώτας στη σημερινή συνέντευξη Τύπου του άφησαν μια αχτίδα φωτός να διαφανεί στον ορίζοντα. Σιγά-σιγά γίνονται γνωστές και λεπτομέρειες σχετικά με το ποιοι είναι αυτοί που βάζουν από χθες τα 2 εκ. ευρώ και τι προθέσεις έχουν.

Η εταιρεία αυτή είναι του Γιώργου Γαλανού, ο οποίος είχε ένα επεισοδιακό πέρασμα από την ΚΑΕ Ηρακλής, ενώ ενδιαφέρθηκε και για την ΠΑΕ Ηρακλής, πριν απο δυο μήνες χωρίς όμως να πείσει κανέναν.
Σήμερα μάλιστα υπήρξε και συνάντηση του Γαλανού με τον πρόεδρο του ΑΣ και βετεράνους ποδοσφαιριστές, στους οποίους παρουσίασε το πλάνο το οποίο θα ανακοινώσει στη γενική συνέλευση της 28ης Μαΐου. Σύμφωνα με αυτό το πλάνο βάζει άμεσα στην ΠΑΕ μέχρι 2 εκ. ευρώ αλλά με μία προϋπόθεση: Να απαλλαγεί ο ΑΡΗΣ από το βάρος των χρεών. Πώς; Μέσω της Γ’ Εθνικής.

Στη συνάντηση από πλευράς βετεράνων ήταν κάποιοι της παλιάς φουρνιάς (Βένος, Ζήνδρος, Σπυρίδων, Αλεξιάδης, Γούναρης, είχε ενημερωθεί και ο Κούης) αλλά και κάποιο της νεότερης γενιάς, όπως ο Χαριστέας, ο Πρίττας, ο Σαπουντζής, ο Δέλλιος και ο Μητσόπουλος.

Θέλοντας μάλιστα να αποδείξει τις καλές του προθέσεις ο Γαλανός φέρεται να πρότεινε στους βετεράνους να γίνει μία επιτροπή που θα τον ελέγξει αλλά και θα παρακολουθεί την προσπάθεια που θα γίνεται στην ομάδα.

Ο Γαλανός θα παρουσιάσει αναλυτικά το πλάνο του στη γ.σ. του Ερασιτέχνη, ενώ θέλησή του είναι να κάνει το ίδιο και στη γ.σ. της ΚΜΑ ώστε να ενημερωθεί άμεσα και ο κόσμος της ομάδας. Το θέμα φυσικά είναι πως να εμπιστευτείς τον κ. Γαλανό που απέτυχε παταγωδώς στον Ηρακλή που υποβιβάστηκε στο μπασκετ ενω πριν δυο μήνες δεν μπόρεσε να πάρει ούτε την ΠΑΕ Ηρακλής.

Προτεινόμενα Άρθρα