«Εταιρεία που μπορεί άμεσα να χρηματοδοτήσει»

από AllAboutARIS

Χωρίς να την κατονομάσει ο πρόεδρος του ΑΣ ΑΡΗΣ Θωμάς Γιώτας τόνισε πως υπάρχει ενδιαφερόμενη εταιρεία που μπορεί να βοηθήσει από σήμερα την ΠΑΕ. Το θέμα είναι ότι πρέπει να βρεθεί τρόπος να το κάνει στην football league.

Ο Θωμάς Γιώτας τόνισε πως υπάρχει ενδιαφερόμενη εταιρεία χωρίς να την κατονομάσει που μπορεί να βάλει άμεσα χρήματα στην ΠΑΕ από σήμερα για να βγει αρχικά από το οικονομικό αδιέξοδο! Ο καθένας όμως μπορεί να αντιληφθεί ότι αυτό δεν αποτελεί λύση, αν είναι η ομάδα να πάει στην Γ εθνική.

Πιο συγκεκριμένα είπε: «Από χθες υπάρχει πλέον εταιρία με τζίρο των 8 εκ. ευρώ η οποία είναι διατεθειμένη από χθες να διαθέσει για την ομάδα ποδοσφαίρου 1,5-2 εκ. ευρώ άμεσα, από σήμερα. Αυτό το χειρίζονται άνθρωποι γνωστοί για τα αρειανά τους αισθήματα, αρειανάρες, που θέλουν μόνο το καλό της ομάδας του ποδοσφαίρου. Γίνονται οι απαραίτητες κινήσεις και ελπίζουμε να προχωρήσει».

Πάντως το συμπέρασμα που βγαίνει είναι πως η εταιρεία αυτή θα βάλει τα χρήματα που λέει μόνο αν η ομάδα χρεοκοπήσει… αν αγωνιστεί δηλαδή στην τρίτη κατηγορία. Ο κ. Γιώτας άφησε ανοικτό βέβαια και το γεγονός αυυτό να συμβεί μέσω του άρθρου 106 στην Β εθνική.

Προτεινόμενα Άρθρα