Σκόρπισαν χαμόγελα στο Καλοχώρι

από AllAboutARIS

Για την ιστορία ο ΑΡΗΣ νίκησε 80-76

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ο αγώνας μπάσκετ για φιλανθρωπικό σκοπό μεταξύ του Ανδρικού Τμήματος Καλαθοσφαίρισης Μ. Αλεξάνδρου Καλοχωρίου και του Εφηβικού Τμήματος Μπάσκετ ΑΡΗ Θεσσαλονίκης.

Ο αγώνας διοργανώθηκε καθώς ένας συνάνθρωπος μας έχει μεγάλη ανάγκη από στήριξη. Το κλειστό γήπεδο μπάσκετ ήταν κατάμεστο, ενώ ήταν πολλοί αυτοί, που παρότι δεν προσήλθαν στήριξαν ενεργά την προσπάθεια.

Μετά την εκδήλωση κατά τη λήψη αναμνηστικών φωτογραφιών, παρουσία και του συνανθρώπου μας για τον οποίο οργανώθηκε η εκδήλωση, οι παριστάμενοι στο γήπεδο χειροκροτούσαν παρατεταμένα δημιουργώντας έντονο κλίμα συγκίνησης.

Για την ιστορία η, Εφηβική Ομάδα μπάσκετ του ΑΡΗ νίκησε με 80-76 την Ανδρική Ομάδα Μπάσκετ Καλοχωρίου.

Η προσπάθεια συνεχίζεται καθώς η ανάγκη για την υποστήριξη του είναι μεγάλη. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να ενισχύσετε και να ενημερωθείτε για περισσότερα μπορείτε να επικοινωνήσετε με το μέλος της Διοίκησης του τμήματος Μπάσκετ Καλοχωρίου κ. Δημήτριο Καραγιαννίδη στο τηλ. 6973858606.

Παρακάτω στην κατηγορία Υellow TV μπορείτε να δείτε βίντεο και φωτογραφίες από το megasalexandrosbasketkaloxori.wordpress.com

Προτεινόμενα Άρθρα