Το γεύμα Γιώτα και η… έκπληξη με Ιωαννίδη (pics)

από AllAboutARIS

Θετικά μηνύματα για τα χρέη και το ενδεχόμενο συνάντησης με Σαμαρά

Γεύμα στους εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης παρέθεσε το μεσημέρι της Πέμπτης ο Θωμάς Γιώτας, σε γνωστό μαγαζί στην περιοχής της Χαριλάου.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη είχε την ευκαιρία να τα πει με τους δημοσιογράφους που έδωσαν το «παρών» για την κατάσταση του ΑΣ και της ΠΑΕ, αφήνοντας υποσχέσεις για τη συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει τη Δευτέρα.

Η έκπληξη ήταν η παρουσία του Γιάννη Ιωαννίδη στο γεύμα, με τον Άγγελο Σπυρίδων να συνοδεύει τον υποψήφιο περιφερειάρχη. Όπως ήταν φυσικό, η κουβέντα εκτός των πολιτικών θεμάτων πήγε και στον ΑΡΗ, όπου ο «Ξανθός» επέλεξε προσεκτικά τα λόγια του, μίλησε όμως με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο, καταλογίζοντας πολλά σε όσους έχουν περάσει από τη διοίκηση τα τελευταία χρόνια, φέρνοντας την ομάδα σε αυτή την κατάσταση, αναφέροντας συγκεκριμένα το όνομα του Λάμπρου Σκόρδα.

Η ουσία και αυτό που «καίει» τον ΑΡΗ τη δεδομένη χρονική στιγμή, είναι το θέμα των χρεών. Ο Θωμάς Γιώτας έκανε λόγο για θετική διάθεση από πλευράς κυβέρνησης για το θέμα της ρύθμισης, ενώ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο συνάντησης των ανθρώπων της ομάδας με τον Αντώνη Σαμαρά, μετά το πέρας των εκλογών. Κάτι το οποίο ο κ. Ιωαννίδης δεν αμφισβήτησε, ενώ παράλληλα ο πρόεδρος του ΑΣ στάθηκε στη σημαντική βοήθεια που έχει προσφέρει κατά καιρούς στο σύλλογο ο «Ξανθός».

Φυσικά όλα τα παραπάνω μπορεί να σημαίνουν λίγα για τη μεγαλύτερη μερίδα των φιλάθλων του ΑΡΗ, οι οποίοι έχουν ακούσει ουκ ολίγες φορές ανάλογα λόγια στο παρελθόν. Ο κόσμος περιμένει να δει έμπρακτα τη βοήθεια της Πολιτείας, αφού βαρέθιηκε να βλέπει τον ΑΡΗ ως τον «φτωχό συγγενή».

Προτεινόμενα Άρθρα