"Στόχος η προώθηση των ταλέντων"

από AllAboutARIS

"Χτες δώσαμε το στίγμα μας"

Στην εκπομπή “AllAboutARIS On Air”φιλοξενήθηκε ο πρώην προπονητής τερματοφυλάκων του ΑΡΗ, Θεόδωρος Κάντας, μιλώντας την Kandas Keeper Academy”, την οποία δημιούργησε στον Εύοσμο.

Αναλυτικά: 

“Εχουμε φτιάξει ένα καλό μοντέλο, το οποίο θα το στηρίξουμε όσο καιρό κι αν χρειαστεί. Τα τελευταία χρόνια είχα μια μακροχρόνια συνεργασία με τον Νίκο Σαργκάνη. Είδα πως έβγαιναν αποτελέσματα από το ψάξιμο που έκανα. Οταν είδα πως μετά τον ΑΡΗ δεν μπορούσα να ταυτιστώ με κάποια ομάδα και μεταφερόμενος στην περιοχή του Ευόσμου, μου άνοιξε τις πόρτες για αυτό που δημιούργησα.

Χτες δώσαμε το στίγμα μας για αυτό που πρόκειται να συμβεί από εδώ και πέρα. Τα τελευταία χρόνια έχω δει τι συμβαίνει στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Ο Ελληνας τερματοφύλακας δεν διαφέρει από αυτόν του εξωτερικού. Στην Ελλάδα, τα απλά έχουν γίνει δύσκολα. Εγώ σαν επικεφαλής προσπάθησα να κάνω μία επιχείρηση για να βγουν ταλέντα. Εχω το πρόγραμμα στα χέρια μου. Ο Πέτρος Καραφωτίου είναι το δεξί μου χέρι μέσα στο γήπεδο. Ο τρίτος ρόλος πήγε στον Γιάννη Γιώρη, τον οποίο γνώρισα στον ΑΡΗ. Θα έχει την ευθύνη της φυσικής κατάστασης.
Ο Αλέκος Κατσιαούνης είναι το ουδέτερο μάτι, που θα προάγει την προσπάθεια μας προς τα έξω. Υπάρχει η γκρουπ σόκερ που σαν εταιρία μας στηρίζει.

Εχουμε έναν συγκεκριμένο σκοπό. Κάθε τρίμηνο θα κάνουμε έναν απολογισμό της προσπάθειας. Οταν κάποιοι τερματοφύλακες έχουν καλύψει τα στάνταρ του ελληνικού και ευρωπαΪκού ποδοσφαίρου, θα κοιτάξουμε να προωθηθεί.

Οι ηλικίες 6-7 ετών, είναι καλή. Στον Εύσομο μας έχουν παραχωρήσει χώρ και ελεύθερες ώρες. Από τις 12 προπονήσεις του μήνα, θα κοιτάξουμε οι μισές να είναι σε χόρτο”.

Για τον Σωκράτη Διούδη: “Η χρονιά του ΑΡΗ έτσι κι αλλιώς ήταν απογοητευτική. Ο Σωκράτης είχε καλές, μέτριες και κακές στιγμές. Πρέπει να κάνει έναν απολογισμό, ώστε να δει το επόμενο βήμα του. Είναι ένα προικισμένο παιδί, που πρέπει να δει το αύριο. Ο Σωκράτης έχει την τύχη να διαθέτει κάποια προσόντα, τα οποία πρέπει να δει και το επόμενο του βήμα να είναι πιο σταθερό και υγιές.

Προτεινόμενα Άρθρα