Με την πλάτη στον τοίχο

από AllAboutARIS

Ο καιρός περνάει και δεν φαίνεται να υπάρχει προς το παρόν λύση στα οικονομικά αδιέξοδα. Αρχίζει και προβληματίζει η στασιμότητα.

Στην Αθήνα έχει μεταφερθεί το ενδιαφέρον στον ΑΡΗ από χθες αφού εκεί βρίσκεται ο Παναγιώτης Στεφανίδης για μια σειρά επαφών για την επόμενη μέρα της ομάδας. Όχι μόνο στο κομμάτι των συμφωνιών με τους πρώην παίκτες (σήμερα μάλλον θα γίνει και η συνάντηση για τον Τσουμάνη) αλλά κυρίως στα κλεισμένα ραντεβού που έχει με σκοπό την εξεύρεση πόρων. Η διοίκηση έχει αρχίσει να αντιλαμβάνεται ότι τα περιθώρια αρχίζουν και στενεύουν επικίνδυνα και υπάρχει σοβαρός κίνδυνος η κατάσταση να ξεφύγει από τον έλεγχο αφού έχει ήδη περάσει σχεδόν 1,5 μήνας από την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. 

Γιατί μπορεί να ετοιμάζεται ένα Plan B στην περίπτωση που οι επαφές με υποψήφιους επενδυτές και χορηγούς και γενικώς ανθρώπους που θα συνέδραμαν στο οικονομικό ώστε η ομάδα να παίξει στη Φούτμπολ Λιγκ, δεν αποφέρει καρπούς, όμως γνωρίζουν και οι ίδιοι ότι χωρίς χρήματα πρόκειται για ένα εντελώς ριψοκίνδυνο και θνησιγενές πλάνο που δεν θα τύχει, προφανώς, και της αποδοχής του κόσμου.

Πολλές πληροφορίες για τις επαφές που θα έχει στην Αθήνα ο Παναγιώτης Στεφανίδης δεν βγαίνουν προς τα έξω, διαρρέεται όμως μια αισιοδοξία ότι κάτι θα προκύψει από τα ραντεβού που θα γίνουν τις επόμενες μέρες. Το θέμα είναι ότι αν δεν φέρουν ουσιαστικό αποτέλεσμα, ο ΑΡΗΣ θα έχει χάσει πολύτιμο χρόνο και θα κινείται πλέον νομοτελειακά προς την εκκαθάριση και τη Γ΄ Εθνική.

Προτεινόμενα Άρθρα