Έχει μπει… μέσα

από AllAboutARIS

Οι μόλις 22 βαθμοί που έπιασε ο ΑΡΗΣ, η μείωση των χρημάτων της λίγκας και η… απλοχεριά του Ηλιάδη στις εκχωρήσεις βάζουν μέσα τους κίτρινους.

Μεγάλο πρόβλημα έχει δημιουργηθεί στον ΑΡΗ από τη μείωση του συνολικού ποσού που τελικά θα εισπράξει ο ΑΡΗΣ από τα τηλεοπτικά εξαιτίας του γεγονότος ότι οι κίτρινοι δεν συμπλήρωσαν τους 28 βαθμούς που απαιτούνταν. Μόνο τον Απρίλιο που ήταν συμφωνημένες αρκετές εκχωρήσεις δεν πληρώθηκαν 198.000 ευρώ σε όσους της δικαιούνταν (μεταξύ άλλων Σηφάκης, Πουλίδο, Αγκάνθο, Πρίττας, ένα μικρό ποσό ο Μανιάς) αφού η λίγκα αφαίρεσε το συγκεκριμένο ποσό, ενώ κάτι ανάλογο θα γίνει και τον Μάιο που οι κίτρινοι θα πάρουν μόνο ένα ποσό 100.000 ευρώ που δεν φτάνει φυσικά για να καλύψει τις εκχωρήσεις που έχουν δοθεί.

Μεγάλο μέρος της ευθυνης για το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί φυσικά, ανήκει στον Δημήτρη Ηλιάδη που μοίραζε αφειδώς εκχωρήσεις το περασμένο καλοκαίρι ξεπερνάωντας κατά 375.000 ευρώ το όριο της λίγκας ενώ και τον Ιανουάριο δόθηκαν από τη διοίκηση Σκόρδα εκχωρήσεις ύψους 125.000 ευρώ (Βλάχος, Μπουγαίδης για παράδειγμα) που δεν μπορούν να ικανοποιηθούν.

Προτεινόμενα Άρθρα