Ετοιμάζει προτάσεις

από AllAboutARIS

Εντός των ημερών η διοίκηση καταλήγει στο τελικό πλάνο των προτάσεων «κουρέματος» που θα καταθέσει στους πρώην παίκτες.

Το πρώτο πλάνο του σχεδίου συμμετοχής της ομάδας στη Φούτμπολ Λιγκ, θέτει σε εφαρμογή από αυτή την εβδομάδα ο Πρόεδρος του ΑΡΗ και οι συνεργάτες. Με αρκετό χρόνο να έχει χαθεί στη… μετάφραση οι διοικούντες γνωρίζουν ότι πρέπει να τρέξουν ώστε να υπάρχει ένα Plan B και παράλληλα να συνεχίσουν την προσπάθεια να βρουν χρήματα είτε μέσω επενδυτή, είτε του άρθρου 106 είτε χορηγιών.

Η άμεση προτεραιότητα αφορά την ρύθμιση των χρεών με τους πρώην παίκτες, προπονητές, μάνατζερ και ομάδες που πλησιάζουν τις 60 περιπτώσεις και είναι όλες σχεδόν τελεσίδικες και θα απειλούν τον ΑΡΗ με αφαιρέσεις βαθμών εφόσον δεν ρυθμιστούν. Αυτό που γίνεται είναι η καταγραφή του ακριβές ποσού που οφείλεται στον καθένα ώστε να προκύψει η… σούμα και να αρχίσουν να κατατίθεται οι προτάσεις συμβιβασμού αφού κατά τη διάρκεια της χρονιάς από τις συμφωνίες για το άρθρο 99 είχαν δοθεί κάποια ποσά που πρέπει να αφαιρεθούν.

Στις προθέσεις των ανθρώπων του ΑΡΗ για να είναι βιώσιμο το πλάνο και να μπορούν να ανταποκριθούν, είναι οι προτάσεις «κουρέματος» να γίνουν μόνο επί των δεδουλευμένων (δίχως ρήτρες και αποζημιώσεις δηλαδή) με μια προκαταβολή τώρα. Σύμφωνα με τους πρώτους υπολογισμούς από τα 9εκ που οφείλονται σε όλους αυτούς, στο τραπέζι των συμφωνιών θα πέσει ένα ποσό περίπου 5,5 εκ ευρώ. Πρόθεση επίσης των κιτρίνων είναι οι προτάσεις κουρέματος να είναι οι ίδιες προς όλους, κατά το πρότυπο των ομοειδών συμφωνιών του άρθρου 99. Στόχος των διοικούντων είναι τις επόμενες μέρες να φύγουν προς όλους του πρώην πιστωτές οι προτάσεις συμβιβασμού και να τους δοθεί και ένα dead line να απαντήσουν για να ξέρει και ο ΑΡΗΣ που κινείται αφού χρόνος δεν υπάρχει και σύντομα ο Παναγιώτης Στεφανίδης θα πρέπει να παρουσιάσει- όπως υποσχέθηκε- τα πρώτα δείγματα της προσπάθειάς του.

Προτεινόμενα Άρθρα