Πρωταθλήτρια η Ρίβερ Πλέιτ

από AllAboutARIS

Ο ιστορικός σύλλογος του Μπουένος Άιρες κατάφερε να κερδίσει με 5-0 την Κίλμες και να πάρει το πρωτάθλημα, με φανταστικό γκολ του πρώην μέσου του Ολυμπιακού, Κριστιάν Λεντέσμα.

Η Ρίβερ Πλέιτ πανηγυρίζει από την Κυριακή (18/5) τη στέψη της ως πρωταθλήτρια Αργεντινής. Η ομάδα του Μπουένος Άιρες επιβλήθηκε την τελευταία αγωνιστική του Torneo Final, της Κίλμες με 5-0 και εξασφάλισε το τίτλο του πρωταθλητή για 36η φορά στην ιστορία της και μετά από αναμονή έξι χρόνων.

Θυμίζουμε ότι η Ρίβερ, είχε πέσει στη 2η κατηγορία της Αργεντινής το 2011 για πρώτη φορά στην ιστορία της. Ωστόσο, επανήλθε στην κορυφή και θα παίξει με τη Σαν Λορέντζο που κατέκτησε το Torneo Inicial, για την ανάδειξη του υπερπρωταθλητή για το 2014.

Στην τελευταία αγωνιστική κόντρα στην Κίλμες, την παράσταση έκλεψε το γκολ ενός πρώην άσου του Ολυμπιακού, του Κριστιάν Ραούλ Λεντέσμα με απίστευτο σουτ από μακρινή απόσταση. Αυτό ήταν και το πρώτο γκολ στην καριέρα του ως παίκτης της Ρίβερ Πλέιτ, έχοντας αγωνιστεί συνολικά επτά σεζόν στην αργεντίνικη ομάδα.

Προτεινόμενα Άρθρα