Oι celebrities στις εκλογές

από AllAboutARIS

Αρωμα από σόου μπιζ είχαν για μια ακόμη φορά οι εκλοογές.

Δήμαρχοι από την πρώτη Κυριακή αναδείχθηκαν ο Ηλίας Ψινάκης στο Δήμο Μαραθώνα και ο Απόστολος Γκλέτσος στο Δήμο Στυλίδας. Χαμόγελα χαρά για τους celebrities που κέρδισαν την εμπιστοσύνη του κόσμου.

Λίγο μετά τη νίκη του στις δημοτικές εκλογές ο Απόστολος Γκλέτσος, αφού ευχαρίστησε όσους τον στήριξαν αποκάλυψε ότι στις επόμενες εκλογές θα είναι επικεφαλής ενός νέου κόμματος που θα ονομάζεται “Τελεία”, ενώ τόνισε ότι δε θα εγκαταλείψει το Δήμο.

Ιδιαίτερα χαρούμενος, αφού ο προεκλογικός του αγώνας στέφθηκε με επιτυχία είναι και ο Ηλίας Ψινάκης. O Hλίας  με τη στήριξη και την αγάπη των Marathonistas ήρθε πρώτος στην προτίμηση του κόσμου, αφού η διαφορά του ήταν μεγάλη σε σχέση με τους υπόλοιπους υποψήφιους δημάρχους κι έτσι απέκτησε νέο δήμαρχο ο Δήμος Μαραθώνα.

Στην δεύτερη θέση με απόσταση αναπνοής από τον πρώτο και ένα ποσοστό 34,72 έρχεται ο συνδυασμός του υποψηφίου Δημάρχου Γρηγόρη Κωνσταντέλλου στο δήμο Βούλας – Βάρης – Βουλιαγμένης, του οποίου δημοτικός σύμβουλος είναι ο  Λευτέρης Πανταζής. Από αυτούς που δεν τα πήγαν όσο καλά ήλπιζαν είναι ο Τάσος Χαλκίας ο οποίος ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο δήμο Χαϊδαρίου με τον συνδυασμό του Αντώνη Μποζίκα. Τα  πρώτα αποτελέσματα κατατάσσουν τον συνδυασμό στη δεύτερη θέση με ποσοστό 17,93% και θα πάει για το δεύτερο γύρο των εκλογών.

Στον Δήμο Αθηναίων, ο Άρης Σπηλιοτόπουλος, υποψήφιοι με τον οποίο είναι ο Ρένος Χαραλαμπίδης και η Τζούλια Παπαδημητρίου, τερματίζει 3ος ενώ ο Νικήτας Κακλαμάνης με τον συδυασμό του οποίου κατέβηκε υποψήφια και η Άννα Φόνσου, είναι στην 6η θέση.

Πρώτος σε ποσοστό στον Δήμο είναι ο Γιώργος Καμίνης, με υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο τον Αντώνη Καφετζόπουλο. Ο Γιώργος Καμίνης και θα πάει για δεύτερο γύρο εκλογών με τον Σακκελαρίδη Γαβριήλ.

Στον Δήμο Πειραιά προηγείται ο συνδυασμός του Γιάννη Μώραλη στον οποίο υποψήφιος είναι και ο Αντώνης Νικοπολίδης. Ο Γιάννης Μώραλης θα βρεθεί και στο δεύτερο γύρο των εκλόγών με τον Γιαννη Μιχαλολιάκο, στον συνδυασμό του είναι υποψήφιος και ο Γιώργος Σιγάλας. Καθόλου καλά δεν ήταν τα αποτελέσματα και για τον Παύλο Χαϊκάλη που έθεσε υποψηφιότητα για τις Περιφερειακές Εκλογές με τον συνδυασμό “Αττικοί Συμμέτοχοι στο αύριο, Παύλος Χαϊκάλης” να τερματίζει στην 6η θέση με ποσοστό 7,15%.