Άλλες 15-20 μέρες

από AllAboutARIS

Το δικό τους Dead Line έδωσαν οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ στη διοίκηση.

Η κουβέντα που είχε η διοίκηση με τους ποδοσφαιριστές στο Νέο Ρύσιο στην προπόνηση της Παρασκευής ήταν αρκετά εποικοδομητική και έβγαλε ειδήσεις. Οι διοικούντες μετέφεραν στους παίκτες την πρόθεσή τους να κάνουν ό, τι περνάει από το χέρι τους ώστε η ομάδα να αγωνιστεί την επόμενη σεζόν στη Φούτμπολ Λιγκ και να διατηρηθεί σε μεγάλο βαθμό το υπάρχον ρόστερ, καταβάλλοντας ό, τι έσοδα προκύπτουν σε αυτούς όμως το ίδιο ειλικρινείς ήταν και οι παίκτες προς τους Στεφανίδη, Φουρλίγκα και Κουζούνια.

Έδειξαν να αντιλαμβάνονται την προσπάθεια που καταβάλει η διοίκηση αλλά έδωσαν και ένα χρονικό ορίζοντα… υπομονής. Απλά και λαϊκά είπαν στη διοίκηση το εξής: «Δεν μπορούμε να περιμένουμε εσαεί για να προκύψει λύση στην ΠΑΕ. Θέλουμε να μας πείτε πότε περίπου θα είστε σε θέση να μας ανακοινώσετε το πλάνο της επόμενης σεζόν γιατί ήμαστε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και θέλουμε να ξέρουμε τι θα κάνουμε, πριν κλείσουν τα ρόστερ των ομάδων» μετέφεραν στη διοίκηση, ακούγοντας τον Παναγιώτη Στεφανίδη να τους λέει ότι το αργότερο ως τις αρχές Ιουνίου θα έχει καταλήξει η νέα διοίκηση στο αν έχει τα εχέγγυα για να μπορέσει ο ΑΡΗΣ να αγωνιστεί με αξιώσεις στη Φούτμπολ Λιγκ.

Όπως γίνεται αντιληπτό και οι παίκτες από την πλευρά τους έδωσαν ένα… dead line στη διοίκηση που έχει 15-20 μέρες μπροστά της για να βρει λύσεις, δηλαδή χρήματα, και να κρατήσει τους παίκτες, αν θέλει να έχει ένα κορμό πάνω στον οποίο θα προσθέσει κάποιους νέους παίκτες που θα αντικαταστήσουν αυτούς που ήδη αποχώρησαν.

Προτεινόμενα Άρθρα