Νέα σελίδα με… Ψηνάκη και Μπέο

από AllAboutARIS

Για τα κριτήρια με τα οποία ψηφίζουν οι Έλληνες μπορούμε να συζητάμε επί μέρες, μήνες ίσως και χρόνια. Η νίκη του Ψηνάκη και το προβάδισμα του Μπέου είναι από τα χαρακτηριστικά παραδείγματα.

Τα αναγνωρίσιμα πρόσωπα εκτός πολιτικής απ’ όποιον χώρο και αν προέρχονται συγκεντρώνουν πολύ συχνά την προτίμηση των Ελλήνων ψηφοφόρων. Τρία χαρακτηριστικά παραδείγματα είχαμε αυτή την Κυριακή.

Στο δήμο Μαραθώνα ο Ηλίας Ψινάκης με ένα ποσοστό που κινείται πάνω από το 50% φαίνεται ότι αναδεικνύεται δήμαρχος από την πρώτη κιόλας Κυριακή. Οι δημότες Βόλου δεν επηρεάστηκαν από τα μπλεξίματα που είχε ο Αχιλλέας Μπέος με τη δικαιοσύνη λόγω ποδοσφαίρου και του έδωσε με ένα ποσοστό περίπου στο 40% σημαντικό προβάδισμα ενόψει της δεύτερης Κυριακής.

Την προτίμηση των Ολυμπιακών ψηφοφόρων του Πειραιά συγκέντρωσε και ο πρώην αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Μώραλης, που είχε δημοτικούς συμβούλους τον τωρινό μεγαλομέτοχο, Βαγγέλη Μαρινάκη και τον πρώην πρόεδρο, Πέτρο Κόκκαλη. Πάντως το «ερυθρόλευκο» ψηφοδέλτιο δεν έχει από τον Μιχαλολιάκο διαφορά… επιπέδου Σούπερ Λιγκ και στο δεύτερο γύρο επίσης αναμένεται ντέρμπι.

Προτεινόμενα Άρθρα