Πού θα μείνει η Εθνική ομάδα στο Μουντιάλ

από AllAboutARIS

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην περιοχή Αρακαζού

Το Gazzetta.gr σας παρουσιάζει το ξενοδοχείο που θα αποτελέσει την βάση της Εθνικής στην Βραζιλία, κατά την διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ν.Αφρικής πριν από τέσσερα χρόνια, ήταν το Ντεμπράν που είχε φιλοξενήσει την αποστολή της Εθνικής ομάδας. Τώρα στην Βραζιλία, την… σκυτάλη πήρε η πόλη Αρακαζού, που θεωρείται μία από τις πιο ανεπτυγμένες και σύγχρονες της χώρας, συγκεντρώνοντας μεγάλο τουριστικό ενδιαφέρον. Αυτή θα αποτελέσει την βάση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος και συγκεκριμένα το ξενοδοχείο «Radisson», το οποίο μπορείτε να γνωρίσετε μέσω του παρακάτω αφιερώματος, προκειμένου να έχετε μία εικόνα για το που θα μένουν οι Έλληνες διεθνείς…

Το 4άστερο λοιπόν ξενοδοχείο, βρίσκεται ακριβώς στην παραλία Αταλάια, που βρέχεται από τον Ατλαντικό και μπορεί να προσφέρει στους παίκτες του Φερνάντο Σάντος, όλες τις ανέσεις. Συνολικά διαθέτει πάνω από 100 δωμάτια, μονόκλινα, δίκλινα και τρίκλινα. Όπως φαντάζεστε, το booking που έχει κάνει η ΕΠΟ αφορά δωμάτια δύο ατόμων, με την τιμή τους να υπολογίζεται εκείνη την περίοδο περίπου στα 113 ευρώ. Λόγω του μονού αριθμού των μελών της αποστολής (σ.σ 23) είτε κάποιος διεθνής θα μείνει μόνος του, κάτι που φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο, είτε ένα «ζευγάρι» θα πάρει στην… παρέα του και τρίτο.

Προτεινόμενα Άρθρα