Με σωστές αποφάσεις μόνο κέρδος θα υπάρξει

από AllAboutARIS

Οι αποφάσεις της ΚΑΕ ΑΡΗΣ για τη νέα χρονιά θα κρίνουν πολλά όσον αφορά το μέλλον της ομάδας.

Καλοκαίρι «φωτιά» προμηνύεται για τον μπασκετικό ΑΡΗ. Και το προηγούμενο ήταν αρκετά σημαντικό με τα καυτά θέματα του Αγγέλου και του Βεζένκοφ να είναι ανοιχτά, ωστόσο το φετινό αναμένεται να κρίνει πολλά για το μέλλον της ομάδας. 

Πάλι υπάρχει θέμα προπονητή, πάλι υπάρχει θέμα Βεζένκοφ, όμως αυτή τη φορά υπάρχει και θέμα Μποχωρίδη, ενώ υπάρχουν και οι προϋποθέσεις να λυθεί το πρόβλημα με την ΦΙΜΠΑ.

Το έργο της διοίκησης είναι πολύ δύσκολο σε όλες τις περιπτώσεις όμως της δίνεται η ευκαιρία να κερδίσει ένα πολύ μεγάλο στοίχημα. Ποιο είναι αυτό; Να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου ενόψει της επόμενης χρονιάς όπου το «κιτρινόμαυρο» μπάσκετ θα είναι στην… πρώτη γραμμή.

Θέλοντας και μη, νομοτελειακά, έστω και για μία χρονιά, ο ΑΡΗΣ σαν Σύλλογος θα βασιστεί κυρίως στο μπάσκετ. Το ποδόσφαιρο περνάει δύσκολες ώρες και θα μπει σε ακόμη μία περιπέτεια. Ο κόσμος είναι κουρασμένος ψυχολογικά και θα έχει μπροστά του ακόμη έναν Γολγοθά να διαβεί.

Μοναδικό του αποκούμπι για να ανεβάσει κάπως την ψυχολογία του θα είναι το μπάσκετ. Η ΚΑΕ έχει βάλει τις βάσεις για έναν νεανικό ΑΡΗΣ έστω και αναγκαστικά. Μπορεί το τελικό αγωνιστικό αποτέλεσμα να μην ήταν το αναμενόμενο ωστόσο τα ελληνόπουλα έδειξαν ότι μπορούν να σηκώσουν το βάρος της βαριάς φανέλας αρκεί βεβαίως στο μέλλον να έχουν και περισσότερη βοήθεια.

Η βοήθεια αυτή θα μπορεί να έρθει από 2-3 ξένους που είτε με την εμπειρία τους είτε με τις ικανότητές τους θα ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα. Το βάρος λοιπόν θα πρέπει να πέσει στη λύση των προβλημάτων της ΦΙΜΠΑ και στο να παραμείνουν τα περιουσιακά στοιχεία της ομάδας.

Όσο και αν φαίνεται περίεργο το θέμα προπονητή τη δεδομένη στιγμή φαντάζει ως τρίτο πιο σημαντικό. Αν τα καταφέρει η διοίκηση τότε το Αλεξάνδρειο του χρόνου θα έχει σαφώς περισσότερο κόσμο και η στήριξη από όλους τους φορείς του Συλλόγου θα είναι πολύ μεγαλύτερη.

Προτεινόμενα Άρθρα