Έβαλε… πλάτη ο Ντίμης

από AllAboutARIS

Σε δόσεις θα πληρωθούν οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ που εισέπραξαν χθες ένα πολύ μικρό έως συμβολικό ποσό από τη νέα διοίκηση.

Η διοίκηση του Παναγιώτη Στεφανίδη προχώρησε χθες σε πληρωμές στο ποδοσφαιρικό τμήμα εξασφαλίζοντας ένα μικρό ποσό που προήρθε από ταμειακή διευκόλυνση αφού άμεσα η διοίκηση δεν μπορεί να προσδοκά σε έσοδα και μοιράστηκε αναλογικά στους παίκτες.

Μπορεί να ήταν ελάχιστα μπροστά σε αυτά που τους οφείλουν αλλά ήταν μια αρχή και έγινε περισσότερο για να φανεί η νέα διοίκηση πιστή σε όσα υποσχέθηκε αφού το ποσό ήταν πολύ μικρό και η πρώτη αντίδραση εκ μέρους των παικτών ήταν αρνητική.

Όπως τους ενημέρωσαν όμως Φοιρός και Κολτσίδας μεταφέροντας μήνυμα της διοίκησης, θα ακολουθήσουν νέες καταβολές την Παρασκευή που περιμένουν να μπουν ακόμη κάποια χρήματα στα ταμεία της ΠΑΕ από τον Δήμο Δασυγένη καθώς και στο τέλος της επόμενης εβδομάδας, πάντα ως έναντι των οφειλομένων τους. Αυτό που ξεκαθάρισαν στους παίκτες πάντως ήταν ότι θα ακολουθήσει και ένα πλάνο εξόφλησης πιθανότατα με το επίδομα υποβιβασμού που θα εισπράξει η ΠΑΕ και θα πάει εξ ολοκλήρου σε αυτούς.

Προτεινόμενα Άρθρα