Εκεί που σταματάει η λογική…

από AllAboutARIS

Πλέον έχει χαθεί κάθε ίχνος σοβαρότητας από κάποιους ανθρώπους

Στη ζώνη του… παραλόγου έχει αρχίσει να μπαίνει το τμήμα βόλεϊ του ΑΡΗ, και φυσικά οι λόγοι κρύβονται στο εσωτερικό της ομάδας.

Ενώ η κατάσταση στο ΤΑΠ παραμένει αβέβαιη και κανένας δεν ξέρει ποια θα είναι  επόμενη μέρα του, κάποιοι ήδη… ονειρεύονται τη μεταφορά της ομάδας τη νέα σεζόν στο Αλεξάνδρειο, κάνοντας τα δικά τους πλάνα. Το αν φυσικά αυτό κρίνεται ως σοβαρή σκέψη, αυτό είναι στην κρίση του καθενός. 

Πάντως, προκαλεί εντύπωση πως κάποια άτομα, που υπό κανονικές προϋποθέσεις δεν θα περνούσαν καν από την Αλκμήνης, βρίσκονται στο ΤΑΠ και κάνουν λόγο για επιστροφή της ομάδας στο Αλεξάνδρειο. Σκέψεις που όχι μόνο δεν είναι επί της παρούσης, αλλά και σαν κίνηση από μόνη της είναι λανθασμένη, αν θυμηθούμε το αποτυχημένο πέρασμα της ομάδας από το Παλέ πριν δύο χρόνια.

Φυσικά αυτά τα άτομα επέλεξε η διοίκηση φέτος και το μόνο που δεν έκανε, ήταν να δικαιωθεί για τις επιλογές της. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως οι παίκτες, κατά τη διάρκεια των πλέι άουτ, είχαν διώξει από την προπόνηση στέλεχος της ομάδας, δηλώνοντας του πως δεν θα δεχτούν κανέναν από τη διοίκηση…

Προτεινόμενα Άρθρα