Προσέχει για να έχει

από AllAboutARIS

Ο κίνδυνος αφαίμαξης της ομάδας κ20 λόγω της αβεβαιότητας οδηγεί την διοίκηση στην απόφαση να «δέσει» με συμβόλαιο τους νεαρούς που έχουν τα φόντα να παίξουν στην πρώτη ομάδα.

Η αβεβαιότητα που εξακολουθεί να υπάρχει στην ΠΑΕ είναι πολύ πιθανό να επηρεάσει και την ομάδα Κ20 του ΑΡΗ που το περασμένο Σάββατο ολοκλ`ηρωσε τις φετινές της υποχρεώσεις.Τι εννοο/υμε; Ότι ενδέχεται να προκαλέσει διαρροές στο ρόστερ εφόσον δεν ληθφούν κάποιες αποφάσεις σύντομα. Να προσπαθήσουν δηλαδή κάποιες ομάδες να εκμεταλλευτούν την κατασταση “κλέβοντας” τους ταλαντούχους παίκτες του ρόστερ.

Ο κίνδυνος αυτός είναο εν γνώση της διοίκησης που προσανατολίζεται σύντομα να προχωρησει σε μια συζήτηση τόσο με τον Νίκο Πασσιαλή όσο και με τον Γιώργο Φοιρό ώστε να γίνει μια επιλογή των παικτών αυτών που θα υπογράψουν επαγγελματικό συμβόλαιο όντας αυτοί που έχουν τα προσόντα στο εγγύς μέλλον να παίξουν στην πρώτη ομάδα. Ηδη θυμίζουμε Κτιστόπουλος,Μπάλιος, Μπιμπισίδης και Ρότα ήταν οι πρώτοι που ξεκίνησαν προπονήσεις με τους… μεγάλους και δεν αποκλείεται να είναι οι πρώτοι που θα κληθούν να υπογράψουν.

Προτεινόμενα Άρθρα