Ένας μήνας μετά

από AllAboutARIS

Ζητείται συγκεκριμένη στόχευση και φυσικά χρήματα αφού ένα μήνα μετά το τέλος του πρωταθλήματος για τον ΑΡΗ τα προβλήματα παραμένουν το ίδιο αμείλικτα.

13 Απριλίου 2014. Η τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος ολοκληρώνει μια τραγική χρονιά για τον ποδοσφαιρικό ΑΡΗ με κατάληξη τον υποβιβασμό στη Φούτμπολ Λιγκ. Ένα μήνα ακριβώς μετά, η κατάσταση είναι πάνω-κάτω η ίδια δίχως την σημαντική εξέλιξη, την θετική είδηση, το φως στο κιτρινόμαυρο τούνελ. Η εσωστρέφεια δυστυχώς συνεχίζεται, το ίδιο και οι σχεδόν καθημερινές επισκέψεις στο δικαστικό μέγαρο για το ποιος θα είναι διοίκηση. Διαχειριστών φυσικά γιατί για ρευστό ούτε για αστείο.

Αυτό αναζητείται, απλά δυσκολευόμαστε να καταλάβουμε ποια ακριβώς είναι η στόχευση. Η κουβέντα για επενδυτή βρίσκεται καθημερινά στα χείλη των αρειανών αφού φαντάζει ως η μοναδική πραγματική διέξοδος από το οξύ πρόβλημα. Συμφωνούμε απόλυτα. Δεν βλέπουμε όμως να έχει δημιουργηθεί το κατάλληλο περιβάλλον το οποίο θα πείσει τον… λεφτά να βάλει τα ωραία του λεφτάκια στον ΑΡΗ. Για την ακρίβεια να αποφασίσει να βάλει σε πρώτη φάση μερικά εκατομμύρια δίχως να προσβλέπει σε άμεσο ανταποδοτικό όφελος αφού αυτή τη στιγμή η ΠΑΕ είναι βαρέλι δίχως πάτο.  Ποιος θα τον βρει; Πως θα τον πείσει; Χρειάζεται πολιτική παρέμβαση ή μπορεί από μόνος του ο ΑΡΗΣ να προσελκύσει ένα σοβαρό επιχειρηματία; Καλό και άργησε να γίνει το πρότζεκτ με την ανακατασκευή του Βικελίδης αλλά τα άμεσα είναι αυτά που καίνε.

Την ίδια ώρα στο ποδοσφαιρικό τμήμα υπάρχει μια αβεβαιότητα απόλυτα λογική. Όταν στον νυν ρόστερ υπάρχουν οφειλές που μπορεί να φτάσουν το μισό εκατομμύριο και αντιστοίχως τα προσδοκώμενα έσοδα είναι μηδαμινά, αν δεν βρεθεί σύντομα βιώσιμη λύση, σύντομα θα ανοίξουν κι άλλοι παίκτες την πόρτα της εξόδου. Ομοίως δίχως λεφτά δυσκολεύει και η προσπάθεια συμφωνιών με τους πάνω από 200 πρώην παίκτες, προπονητές, ομάδες και ατζέντηδες. Δυστυχώς οι αγαθές προθέσεις από μόνες τους δεν φτάνουν για την επανεκκίνηση. Και πλησιάζει η ώρα που η διοίκηση θα κληθεί να έχει καταλήξει στο πλάνο της και να το παρουσιάσει στον κόσμο. Πλάνο, σοβαρό, αξιόπιστο, βιώσιμο και όχι ημίμετρα. Από αυτά κουράστηκε ο κόσμος…

Προτεινόμενα Άρθρα