"Κάνει μόνο για Playboy και όχι για ποδόσφαιρο"

από AllAboutARIS

Από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στο ποδόσφαιρο συγκέντρωσε επάνω της όλα τα βλέμματα, καθώς όπως και να το κάνουμε δεν είναι σύνηθες φαινόμενο να βλέπουμε γυναίκες σε ρόλο διαιτητή ή βοηθού και μάλιστα να είναι και τόσο ωραίες.

Από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στο ποδόσφαιρο συγκέντρωσε επάνω της όλα τα βλέμματα, καθώς όπως και να το κάνουμε δεν είναι σύνηθες φαινόμενο να βλέπουμε γυναίκες σε ρόλο διαιτητή ή βοηθού και μάλιστα να είναι και τόσο ωραίες. Η Βραζιλιάνα Φερνάντα Ουλιάνα Κολόμπο, κατάφερε να γίνει βοηθός διαιτητή στην πρώτη κατηγορία της χώρας της, να κάνει τον ανδρικό πληθυσμό να έχει έναν επιπλέον λόγο να πηγαίνει γήπεδο.

Όλα αυτά καλά όμως, γιατί και το ποδόσφαιρο είναι θέαμα και είναι δεδομένο πως η Κολόμπο με τις αναλογίες της το προσφέρει απλόχερα. Τα προβλήματα άρχισαν όμως με μια λανθασμένη της απόφαση, με την συμπαθέστατη εμφανισιακά Κολόμπο να δίνει ένα οφσάιντ στην Κρουζέιρο στο ματς με την Ατλέτικο Μινέιρο, που δεν θα το έδινε ούτε ο πρόεδρος της αντίπαλης ομάδας!

Η απόφαση αυτή έφερε τις αντιδράσεις με τον διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος της Κρουζέιρο Αλεχάντρε Μάτος να λέει μεταξύ άλλων πως η Κολόμπο είναι για κάτι καλή αλλά όχι για το ποδόσφαιρο αλλά το Playboy: «Δεν μπορεί να χειριστεί την πίεση σε παιχνίδια μεταξύ μεγάλων ομάδων. Είναι απροετοίμαστη. Κάθε φορά που της διαμαρτύρονται οι παίκτες και της φωνάζουν σηκώνει το σημαιάκι ζητώντας τη βοήθεια του διαιτητή. Πρέπει να είναι καλή επαγγελματίας και σωστή.

Εκανε ένα λάθος ασυνήθιστο ακόμα και για κάποιον που ξεκινάει την καριέρα του, αφού έκοψε με ανύπαρκτο οφσάιντ τον Άλισον στο 86` και ενώ έβγαινε τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα για το 2-2. Προσπαθούν να την προωθήσουν επειδή είναι χαριτωμένη και αυτό δεν είναι σωστό. Αν είναι όμορφη να πάει να ποζάρει για το Playboy».

Το ευχάριστο για τους άνδρες που γουστάρουν να βλέπουν στα γήπεδα και κάτι διαφορετικό όπως την πανέμορφη Κολόμπο, η βοηθός διαιτητή ξεκαθάρισε πως δεν σκοπεύει το ποδόσφαιρο. Βέβαια όπως θα δείτε και στο βίντεο αν συνεχίσει να κάνει ανάλογα λάθη, θα την τελειώσουν, αλλά και πάλι είναι δεδομένο πως το Playboy θα περιμένει, όπως περιμένουν και πολλοί άνδρες για να την θαυμάσουν, όχι με το σημαιάκι αλλά με όσο γίνεται λιγότερα ρούχα…

Προτεινόμενα Άρθρα