Υπάρχει και το… dead line

από AllAboutARIS

Ένα μήνα μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας, ελάχιστα βήματα έχουν σημειωθεί.

Η  πρώτη ουσιαστικά εβδομάδα της νέας διοίκησης του ΑΡΗ πέρασε από τη μια με καταγραφή της ούτως ή άλλως δύσκολης κατάστασης και από την άλλη με πολλά ραντεβού σε πολλά ταμπλό με κοινό στόχο, την εξεύρεση λύσεων. Προς το παρόν δεν έχει προκύψει τίποτα χειροπιαστό και συγκεκριμένο ως προς την επόμενη μέρα και που θα αγωνιστεί ο ΑΡΗΣ.

Η πρόθεση βέβαια που έχει διατυπωθεί και δημόσια από όλους τους φορείς του ΑΡΗ είναι ξεκάθαρη να συμμετέχει η ομάδα στη Φούτμπολ Λιγκ αφού στην δεύτερη τη τάξει κατηγορία υπάρχει μεγαλύτερη προοπτική εσόδων και φυσικά το κίνητρο της άμεσης επιστροφής στη Σούπερ Λιγκ. Δυστυχώς όμως δεν αρκεί η πρόθεση. Χρειάζονται και οι προϋποθέσεις που ισοδυναμούν με χρήματα που αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν ούτε για… δείγμα.

Οι αρειανοί επιχειρηματίες δεν φαίνονται διατεθειμένοι να βάλουν το χέρι βαθιά στην τσέπη, αλλά μόνο να διευκολύνουν ταμειακά οπότε η νέα διοίκηση είναι υποχρεωμένη να βγει στην αγορά για να αντλήσει έσοδα. Μάλιστα καλείται να το κάνει έχοντας και την πίεση του χρόνου αφού μπορεί επισήμως να μην έχει δοθεί δημόσια ένα χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης των επαφών και διενέργειας Γ.Σ για τις τελικές αποφάσεις, αλλά υπάρχει η αίσθηση ότι ως τα τέλη Μαΐου ή το αργότερο αρχές Ιουνίου το τοπίο θα πρέπει να ξεκαθαρίσει. Μη ξεχνάμε ότι αύριο συμπληρώνεται ακριβώς ένας μήνας από την ημερομηνία που ο ΑΡΗΣ ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις αλλά 30 μέρες μετά ελάχιστα έχουν αλλάξει.

Στο σύντομο σχετικά διάστημα των 3-4 εβδομάδων η νέα διοίκηση θα κινηθεί προς συγκεκριμένες κατευθύνσεις. Από τη μια θα εξαντλήσει την προοπτική που της δίνει το άρθρο 106 για το οποίο απαιτείται αξιόχρεος επενδυτής που θα εγγυηθεί τουλάχιστον 1,5 εκ ευρώ. Από την άλλη τις όποιες ελπίδες υπάρχουν για την εύρεση επενδυτή που θα απαλλάξει οριστικά τον ΑΡΗ από το πρόβλημα και θα δώσει νέο όραμα. Μέσα σε όλα βάλτε και την ανάγκη συμφωνίας με Δημόσιο και πιστωτές…. Όχι και το πιο εύκολο δηλαδή σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Προτεινόμενα Άρθρα