Δεν είναι αρνητικοί, θέλουν εγγυήσεις

από AllAboutARIS

Ποιο είναι το πλάνο της διοίκησης με τους παίκτες που θέλει να κρατήσει στην ομάδα.

Παράλληλα με το σαφάρι στο οποίο επιδίδονται για την εξεύρεση χρημάτων, οι διοικούντες του Αρη αρχίζουν δειλά-δειλά να καταστρώνουν τα πλάνα τους και επί αγωνιστικών θεμάτων με γνώμονα πάντα τη συμμετοχή της ομάδας στη Φούτμπολ Λιγκ.  Στόχος τους να κρατήσουν ένα κορμό παικτών που θεωρούν ότι είναι αναγκαίος για την επόμενη σεζόν πάνω στον οποίο θα προστεθούν και τα νέα πρόσωπα. Οι τρεις πρώτοι παίκτες που δέχθηκαν την κρούση της νέας διοίκησης ήταν οι Κύργιας, Τσιάρας, Γιαννίτσης, Ηρακλής, και Ψυχογιός. Οι τρεις πρώτοι έχουν  συμβόλαιο και την επόμενη χρονιά, οι άλλοι δυο μένουν ελεύθεροι.

Ο Παναγιώτης Στεφανίδης τους μετέφερε την πρόθεση της διοίκησης να τους κρατήσει στο Κλεάνθης Βικελίδης και προς επίρρωση τούτου, τους είπε ότι στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα τους καταβληθεί ένα ποσό από τα οφειλόμενα. Ακόμη τους μετέφερε την επιθυμία της νέας διοίκησης να τους έχει εξοφλήσει ως τον Αύγουστο όταν θα υπάρξει ρευστότητα βάσει του πλάνου που υπάρχει (για τον Τσιάρα δεν τίθεται τέτοιο ζήτημα αφού τα χρήματα που έχει να πάρει είναι ελάχιστα).

Από τους παίκτες, ο Πρόεδρος του ΑΡΗ εισέπραξε θετική διάθεση πλην όμως και οι τρεις του ξεκαθάρισαν ότι για να μπουν στη διαδικασία να μιλήσουν για την επόμενη χρονιά, επιζητούν εγγυήσεις των χρημάτων τους.

Προτεινόμενα Άρθρα