Κερδίζουν χρόνο αλλά…

από AllAboutARIS

Οι δικαστικές μάχες με την πρώην διοίκηση καθυστερούν τις εξελίξεις στον ΑΡΗ…

Αυτό που καίει τον ΑΡΗ από το επίσημο τέλος της χρονιάς είναι το διοικητικό και το ποιος θα αναλάβει τις τύχες της ομάδας τη νέα αγωνιστική χρονιά. Η νυν διοίκηση είναι προσωρινή και ουσιαστικά ανέλαβε για να βρει ένα σχήμα που θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των επόμενων χρόνων και θα αλλάξει προς το καλύτερο τα δεδομένα.

Δυστυχώς οι δικαστικές μάχες με τον πρώην πρόεδρο της ομάδας Λάμπρο Σκόρδα έχουν καθυστερήσεις τις εξελίξεις σε όλα τα μέτωπα. Αυτό έχεις ως αποτέλεσμα όλοι οι παίκτες που έχουν συμβόλαιο με τον ΑΡΗ και τη νέα χρονιά να βρίσκονται στην αβεβαιότητα.

Σε περίπτωση που η ομάδα παίξει στην Φούτμπουλ Λιγκ δεν είναι λίγοι αυτοί που θα θέλουν να συνεχίσουν στους «κιτρινόμαυρους» αρκεί να μιλήσει κάποιος μαζί τους και να τους εγγυηθεί κάποια βασικά πράγματα. Αυτή τη στιγμή το μόνο που λέγεται από τη διοίκηση είναι να κάνουν λίγο υπομονή και να περιμένουν τις εξελίξεις.

Αρκετοί το έχουν δεχθεί, άλλοι πάλι δεν μπορούν να κάνουν υπομονή για πολύ καιρό ακόμη. Η διοίκηση κερδίζει χρόνο αλλά αυτός ο χρόνος εξαντλείται…

Προτεινόμενα Άρθρα