ΑΣ ΑΡΗΣ: " Μη τακτοποιημένος οικονομικά απο 31-12-08 ο Σκόρδας"

από AllAboutARIS

Την ώρα που ο Λάμπρος Σκόρδας συνεχίζει τα ασφαλιστικά μέτρα κατά του Ερασιτέχνη το AllAboutARIS σας αποκαλύπτει ότι ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ έχει να τακτοποιήσει τη συνδρομή του από το τέλος του 2008, ενώ ο Ματθαίου έχει ένα χρόνο λιγότερο

Ο Λάμπρος Σκόρδας και ο Νικήτας Ματθαίου χθες έχασαν την δεύτερη αίτηση για έκδοση προσωρινής διαταγής κατά της απόφασης του ΔΣ του Ερασιτέχνη ΑΡΗ. Ο στόχος είναι η επιστροφή του κ. Σκόρδα στην διοίκηση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ. Φυσικά και έχουν κάθε δικαίωμα να καταθέτουν ασφαλιστικά μέτρα και να προασπίζουν τα συμφέροντά τους με όποιο τρόπο οι ίδιοι θεωρούν καλύτερο στα πλαίσια πάντα της νομιμότητας.

Την ίδια όμως στιγμή γεννάται σίγουρα ηθικό θέμα όταν κάποιος καταθέτει ασφαλιστικά μέτρα για μία απόφαση του ΔΣ του Ερασιτέχνη ΑΡΗ, αλλά την ίδια στιγμή δεν έχει πληρώσει τις συνδρομές του προς τον σύλλογο εδώ και 5,5 χρόνια!!!

Τουλάχιστον αυτό προκύπτει από το έγγραφο του Ερασιτέχνη ΑΡΗ που δημοσιεύει σήμερα το AllAboutARIS και σύμφωνα με το οποίο ο μεν κ. Ματθαίου είναι οικονομικά τακτοποιημένος ως τις 31-12-2009, ενώ ο κ. Σκόρδας χρωστάει και ένα χρόνο παραπάνω, καθώς σύμφωνα πάντα με σχετική βεβαίωση του Ερασιτέχνη ΑΡΗ είναι οικονομικά τακτοποιημένος ως τις 31-12-2008!!!

Ο κάθε φίλαθλος του ΑΡΗ και το κάθε μέλος του Ερασιτέχνη ΑΡΗ, μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του…

Προτεινόμενα Άρθρα