Ερχεται την Τετάρτη, εκτός απροόπτου, ο ατζέντης του Σάσα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Την ώρα που ο ΑΡΗΣ… τρέχει για τις τελευταίες μεταγραφικές του κινήσεις, παράλληλα στο… κάδρο φαίνεται να μπαίνουν και οι υποθέσεις των ανανεώσεων.

Σε αυτήν την κατηγορία εντάσσεται και η περίπτωση του Λούκας Σάσα, με τον οποίο δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις μέσα στο επόμενο διάστημα. 

Ο Λέο Κορνασίνι, εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή, αναμένεται την Τετάρτη (16/09) στην Θεσσαλονίκη, με αφορμή και το ευρωπαϊκό παιχνίδι κόντρα στην Κόλος Κοβαλίβκα. 

Ο Βραζιλιάνος ατζέντης θα μιλήσει με τους ανθρώπους του ΑΡΗ για το συμβόλαιο του Σάσα και την ανανέωσή του, αφού λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και από τον Ιανουάριο ο παίκτης θα έχει δικαίωμα να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα επιθυμεί. 

Θετική διάθεση υπάρχει και από τις δύο πλευρές για να συνεχίσουν την συνεργασία τους και μένει να φανεί εάν θα τα βρουν και στους όρους αυτής. 

Σύμφωνα με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, δεν έχει ειπωθεί κάτι συγκεκριμένο ακόμα και περιέμουν να τα πουν από κοντά ώστε να μπουν σε λεπτομέρειες, για να ξεκαθαρίσουν και τα “θέλω” του παίκτη.

Προτεινόμενα Άρθρα