Ο Κόντης ο βασικός στόχος

από AllAboutARIS

Τι αναφέρει για τον πρώην εκτελεστικό διευθυντή ο Σκόρδας και ποιες συγκεκριμένες υποθέσεις που φέρουν την υπογραφή του επικαλείται.

Μπορεί στη μηνυτήρια αναφορά του Λάμπρου Σκόρδα να περιλαμβάνονται 24 συνολικά άτομα (Πρόεδροι και μέλη των διοικήσεων της ΠΑΕ και Πρόεδροι της ΚΜΑ από το 2009 και έπειτα, όμως ο βασικός στόχος για τον πρώην πρόεδρο του ΑΡΗ όπως φαίνεται ξεκάθαρα από την μήνυση είναι ο Γιάννης Κόντης, πρώην εκτελεστικός διευθυντής ο οποίος επίσης μηνύθηκε και μάλιστα το όνομά του φιγουράρει- διόλου τυχαίως ασφαλώς- πρώτο στη λίστα. Μόνο για αυτόν στην αναφορά προσκομίζει συγκεκριμένα στοιχεία και πιο συγκεκριμένα τον κατηγορεί ότι υπέγραφε παράνομες συμβάσεις με την ιδιότητα του νόμιμου εκπροσώπου με δικαίωμα υπογραφής, χωρίς όμως να έχει αυτό το δικαίωμα. Οι περιπτώσεις τις οποίες επικαλείται ο Σκόρδας είναι αυτή του Σιστόν υποστηρίζοντας ότι ενώ ο παίκτης είχε υπογράψει λύση συμβολαίου με τον Αθανασιάδη στις 10/08/09, την ίδια μέρα υπέγραψε νέο διετές συμβόλαιο.

Ακόμη υπέγραψε τον δανεισμό του Γκρασιάν από την Μπόκα έναντι 351.400, την αμοιβή του εκπροσώπου του Βλοντάρτσικ ύψους 30.000 ευρώ, του επίσης διαμεσολαβητή Σαίντ για ένα φιλικό με την Κιέβο Βερόνα καθώς και του Μιχάλη Φωτίου, εκπροσώπου του Πίτου Γκαρσία. Η τελευταία περίπτωση που επικαλείται είναι η μεταγραφή του Ντάριο Φερνάντες και του εκπροσώπου του, πιθανολογώντας ότι στο ιδιωτικό συμφωνητικό έχει πλαστογραφηθεί από τον τότε εκτελεστικό διευθυντή η υπογραφή του Αθανασιάδη.

Προτεινόμενα Άρθρα