Πάει για "χρυσό" συμβόλαιο

από AllAboutARIS

Συμφωνία με την γερμανική εταιρία που μπορεί να της αποφέρει 60εκ λίρες το χρόνο.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι σε διαπραγματεύσεις με την «Adidas» για ένα «χρυσό» συμβόλαιο, που θα αποτελεί συμφωνία ρεκόρ για εμφανίσεις ομάδας και μπορεί να φτάνει τα 60 εκατ. λίρες τον χρόνο!
Η Γιουνάιτεντ, αυτή την στιγμή, έχει συμφωνία με την Nike μέχρι το 2015 και για τρία χρόνια συζητούσε η αγγλική ομάδα με την εταιρία μια νέα συμφωνία. Η περίοδος που η Γιουνάιτεντ έπρεπε να μιλά μόνο με εκείνους τελείωσε και πλέον οι «κόκκινοι διάβολοι» είναι σε συζητήσεις με άλλους χορηγούς.
Η Adidas, λοιπόν, σύμφωνα με την «Daily Mail» είναι πολύ κοντά σε μια συμφωνία με την Γιουνάιτεντ και θα επενδύσει πάνω στους «κόκκινους διαβόλους».
Η Nike έχει το δικαίωμα να κάνει ανάλογη πρόταση και να διατηρήσει την συνεργασία με την ομάδα, αλλά κάτι τέτοιο φαντάζει δύσκολο, καθώς εκτιμά πως δεν αξίζει να δώσει αυτό το ποσό, διπλασιάζοντας ουσιαστικά τα έξοδα του 10ετούς συμβολαίου με 300 εκατ. λίρες (30 εκατ. λίρες δηλαδή τον χρόνο).

Με αυτό το ποσό, 300 εκατ. λίρες για δέκα χρόνια, έχει την Τσέλσι η Adidas, αλλά δίνει τα διπλάσια για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι “κόκκινοι διάβολοι” φοράνε Nike από το 2002, τα δέκα προηγούμενα χρόνια φορούσαν Umbro και Adidas φορούσαν από το 1980 μέχρι το 1992.

Προτεινόμενα Άρθρα