Βρίσκεις 1,5εκ… σβήνεις εννιά

από AllAboutARIS

Τόσα είναι τα χρήματα με τα οποία η νέα διοίκηση αισιοδοξεί ότι θα κλείσει το κομμάτι των πρώην παικτών που έχουν τελεσίδικες αποφάσεις.

Το πρότζεκτ του γηπέδου όπως αυτό παρουσιάστηκε από τον Δημήτρη Σαμαρά είναι πολύ ενδιαφέρον και να αποτελέσει σανίδα σωτηρίας για τον ΑΡΗ αλλά άμεσα από αυτό δεν μπορεί να προσβλέπει σε έσοδα η ΠΑΕ. Και όταν λέμε άμεσα, μιλάμε για την κάλυψη των άμεσων αναγκών και της δυνατότητας να ξεκινήσουν υπό άλλη βάση οι επαφές με τους πιστωτές. Αυτός είναι και ο λόγος που ο Παναγιώτης Στεφανίδης και οι συνεργάτες του ζήτησαν την βοήθεια των αρειανών επιχειρηματιών ώστε να προσφέρουν τα χρήματα που θα βοηθήσουν στην εκκίνηση της προσπάθειας να αγωνιστεί ο ΑΡΗΣ στη Φούτμπολ Λιγκ.

Ο Παναγιώτης Στεφανίδης ξεκαθάρισε στους Δασυγένη, Παπαϊωάννου (εκπροσώπησε και τον Γράντα), Ορφανίδη, Μπακούρα, Τσαρούχα ότι άμεσα ο Αρης θα χρειαστεί ένα ποσό 500.000 και συνολικά τουλάχιστον 1,5 εκ για να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις. Ποιες είναι αυτές; Συμφωνίες με τους πρώην παίκτες και το δημόσιο.

Η νέα διοίκηση αισιοδοξεί όπως είπε ότι με 1,5 εκ ευρώ μπορεί να «κουρέψει» χρέη εννιά περίπου εκατομμυρίων που υπάρχουν προς τους παίκτες και να επιδιώξει μια νέα συμφωνία με το Δημόσιο εφόσον δεν υπάρχει πλέον 99. Όσο για τα υπόλοιπα χρήματα που θα χρειαστούν για την δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας και της κάλυψης του μπάτζετ της επόμενης χρονιάς, προσβλέπει στα έσοδα από τα εισιτήρια διαρκείας, τα τηλεοπτικά, τις χορηγίες και τη φανέλα για τα 100 χρόνια που δεν έχει ακόμη κυκλοφορήσει. Εκτός και αν στην πορεία προκύψει επενδυτικό ενδιαφέρον…

Προτεινόμενα Άρθρα