Από "Αθλητικά Νέα"… "Aris News Press "

από AllAboutARIS

Σε αλλαγή ονομασίας προχώρησε η αθλητική εφημερίδα της Θεσσαλονίκης, μετά τα πνευματικά δικαιώματα που διεκδίκησε ο κ. Σκόρδας

Μία νέα εφημερίδα βρίσκεται από σήμερα στα περίπτερα και το «νέα» θα το εξηγήσουμςε παρακάτω. Πρόκειται για την «ArisNewsPress των Συντακτών», που όπως αντιλαμβάνεστε ασχολείται κατά κύριο λόγο με θέματα που αφορούν στον σύλλογο του Άρη.

Ωστόσο υπάρχει αρκετό παρασκήνιο πίσω από το θέμα, μιας και είναι ξεκάθαρο πως πρόκειται για την πρώην πλέον εφημερίδα «Αθλητικά Νέα των Συντακτών», η οποία όμως προχώρησε σε αυτές τις αλλαγές με… εξαναγκασμό
Από 
Πιο συγκεκριμένα, από τον κυκεώνα των μηνύσεων, που έχουν κατατέθει κατά πάντων μέσα στον Άρη από τον Λάμπρο Σκόρδα δεν γλίτωσαν και όλοι όσοι είχαν αναλάβει την έκδοση εφημερίδας με το συνθετικό του ονόματος Αθλητικά Νέα. Ο πρώην πρόεδρος των «κίτρινων» και ιδιοκτήτης της εφημερίδας Αθλητικά Νέα κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα κατά των επικεφαλής των «Αθλητικών Νέων των Συντακτών» απαιτώντας την αλλαγή του λογοτύπου, να μην υπάρχει το κόκκινο και άσπρο χρώμα σε αυτό, καθώς και ο ο συνθετικός τίτλος Αθλητικά Νέα, επικαλούμενος ότι ο συγκεκριμένος τίτλος του ανήκει κι έχει την χρήση του.

Η υπόθεση εκδικάστηκε χθες, με την δικαστή να αποφασίζει πως τα Αθλητικά Νέα των Συντακτών είναι συνέχεια της εφημερίδας Αθλητικά Νέα. Έτσι προέκυψε η «Aris News Press».

Πηγή: thessports.gr

Προτεινόμενα Άρθρα