"Χρυσός" βαθμός για Αλκαράθ

από AllAboutARIS

Χάρη σε γκολ του Ιγκάλο στο 93’ από αμφισβητούμενη θέση, η Γρανάδα πήρε 1-1 από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ στο Σαν Σεμπαστιάν και έκανε αποφασιστικό βήμα παραμονής στην Primera Division.

Η Γρανάδα απέσπασε 1-1 από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ στο «Ανοέτα», στον αγώνα που ολοκλήρωσε την 36η αγωνιστική της Primera Division και βρέθηκε στο +3 από τη 18η Οσσούνα στην προσπάθεια της να παραμείνει στη μεγάλη κατηγορία και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Αντίθετα, οι Βάσκοι δεν έχασαν τίποτα, αφού είχαν εξασφαλίσει από την προηγούμενη αγωνιστικά την έξοδό τους στο επόμενο Europa League και απλά διεκδικούν την πέμπτη θέση από τη Σεβίλλη, από την οποία βρίσκεται τώρα στο -2 και, βέβαια, την τιμή της και την ιστορία της.

Και το κατάφερνε μια χαρά, αφού προηγήθηκε με τον Βέλα στο 78’, μετά από πολλές χαμένες ευκαιρίες εκατέρωθεν, παρά τις αποβολές των Ρέθιο στο 55’ και Γκονζάλες στο 56’. Έτσι, ο Ιγκάλο στο 93’ από αμφισβητούμενη θέση βρήκε την ευκαιρία να ισοφαρίσει και να δώσει βαθμολογική» ανάσα» στην ομάδα του Ορέστη Καρνέζη, ο οποίος αγωνίστηκε βασικός σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Προτεινόμενα Άρθρα