Μηνυτήρια αναφορά από ΚΜΑ και ΠΑΕ για το πόρισμα!

από AllAboutARIS

Η κίνηση του Λάμπρου Σκορδα να μηνύσει όλα τα διοικητικά συμβούλια της ΚΜΑ και της ΠΑΕ από το 2009 και έπειτα ήταν μάλλον η καλύτερη που θα μπορούσε να κάνει ο έμπειρος παράγοντας.

Η κίνηση του Λάμπρου Σκορδα να μηνύσει όλα τα διοικητικά συμβούλια της ΚΜΑ και της ΠΑΕ από το 2009 και έπειτα ήταν μάλλον η καλύτερη που θα μπορούσε να κάνει ο έμπειρος παράγοντας. Με αυτή του την κίνηση, αλλά και τις αντιδράσεις, που θα επιφέρει μπορεί επιτέλους να δρομολογηθούν όλες εκείνες οι ενέργειες που θα κανουν γνωστό στον κόσμο του ΑΡΗ ποιος πραγματικά ευθύνεται για όσα έγιναν από το 2004 και έπειτα και έφεραν την ομάδα σε αυτή την κατάσταση.

Ήδη οι πρώτες αντιδράσεις έρχονται από την πλευρά της ΚΜΑ και της ΠΑΕ. Ο Παναγιώτης Στεφανίδης επιβεβαίωσε στο AllAboutARIS ότι ήδη δρομολογείται η κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς από την ΚΜΑ και την ΠΑΕ για όσα αναφέρονται στο πόρισμα της ΝΕΧΙΑ. Είναι επίσης δεδομένο ότι αντιδράσεις νομικού χαρακτήρα θα προκύψουν και από όλα τα πρόσωπα που εμπλέκονται στις μηνύσεις του κ. Σκόρδα και ως τώρα δεν ήθελαν να ποινικοποιήσουν τις όποιες διαφορές παραγόντων είχαν προκύψει με αντικείμενο τον ΑΡΗ. Τώρα όμως αναμένεται άπαντες να αντιδράσουν και η δικαιοσύνη να αποδώσει στον καθένα ό, τι του αξίζει…

Προτεινόμενα Άρθρα