Το… κλειδί Μπερτόγλιο και τα credits

από Νίκος Παπαδόπουλος

Οταν τίποτα δεν… έβγαινε για τον ΑΡΗ κόντρα στην Λαμία, η Μίχαελ Ένινγκ στράφηκε στον πάγκο του για να αλλάξει τα πράγματα.

Η μία λύση ήρθε από τον Κριστιάν Λόπεθ. Αν και ανέτοιμος ακόμα, δικαιολογείται κάπως η συνεισφορά του ως κίνηση από το… πάνω ράφι και λόγω ονόματος. 

Αυτό που δεν περίμεναν πολλοί ήταν το δεύτερο “κλειδί” να είναι ο Φακούντο Μπερτόγλιο. Μία από τις συμπληρωματικές κινήσεις του προηγούμενου καλοκαιριού. Έναν χαρακτηρισμός που μόνο υποτιμητικός δεν είναι φυσικά και πήρε πολύ μεγαλύτερη αξία από την εμφάνιση του Αργεντινού χθες. 

Ο “Φάκου”, όπως τον φωνάζουν οι συμπαίκτες του, προσέφερε επιπλέον φρεσκάδα στην ομάδα μεσοεπιθετικά και είχε συμμετοχή στα δύο από τα τρία γκολ του ΑΡΗ. Πρώτα με το πέναλτι που κέρδισε και εν συνεχεία με το γκολ που “σφράγισε” την νίκη της ομάδας. 

Δεν ήταν “φαντεζί” αλλά ουσιαστικός και με τέτοιες εμφανίσεις δεν αποκλείεται στην συνέχεια να πάρει την ευκαιρία του στην αρχική ενδεκάδα. Ακόμα και ερχόμενος από τον πάγκο όμως, έδειξε ότι μπορεί να αποτελεί μία αξιόπιστη λύση όταν τα πράγματα δυσκολεύουν. Σε σημείο που θύμισε λίγο τον ρόλο του Νίκο Μαρτίνες στον ΑΡΗ της σεζόν 2018-19. Τον 12ο παίκτη δηλαδή…

Προτεινόμενα Άρθρα