Ολυμπιακός και στο… βάθος εξελίξεις

από AllAboutARIS

Το οικονομικό στο επίκεντρο με την Γ.Σ στα σκαριά.

Με την ψυχολογία στο ναδίρ μετά την αυτοκτονία στο παιχνίδι με τον Κολοσσό ο ΑΡΗΣ αναχωρεί σήμερα από την Ρόδο με προορισμό για την Αθήνα όπου αύριο αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο πρώτο παιχνίδι της πρώτης φάσης των πλει-οφ. Ο Μίλαν Μίνιτς θα προπονήσει τους παίκτες του σήμερα στην Ρόδο και ακολούθως η αποστολή θα αναχωρήσει για την Αθήνα χωρίς να υπάρχουν για τον προπονητή του ΑΡΗ προβλήματα με τραυματισμούς ή κάποιο άλλο απρόοπτο.

Το ζητούμενο για τους κίτρινους είναι να μαζέψουν τα κομμάτια τους και να παρουσιαστούν αξιοπρεπείς στα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό που είναι φυσικά το φαβορί. Την ίδια ώρα αρχίζουν ήδη τα πρώτα σενάρια για την επόμενη μέρα με την γενική συνέλευση των μετόχων, να είναι στο επίκεντρο αφού εκεί θα αποφασιστεί η διεύρυνση της διοίκησης και η αντιμετώπιση των προβλημάτων που θα κληθεί να αντιμετωπίσει συντομα η ΚΑΕ όπως η αποπληρωμή των υποχρεώσεων που απορρέουν από την υπαγωγή στο άρθρο 99 και η προσπάθεια για άρση του απαγορευτικού από την ΦΙΜΠΑ.

Και τα δυο σχετίζονται με την εύρεση κεφαλαίων που αν βρεθούν θα κάνουν τη ζωή του ΑΡΗ πιο εύκολη.Αν όχι η διοίκηση θα έχει να αντιμετωπίσει μια πολύ δύσκολη κατάσταση. 

Προτεινόμενα Άρθρα