"Ξηλώνουν" το λογιστήριο

από AllAboutARIS

Συνεδριάζει η νέα διοίκηση στην ΠΑΕ για να συγκροτηθεί σε σώμα και να πάρει τις πρώτες της αποφάσεις που θα είναι και η αλλαγή του λογιστηρίου.

Την πρώτη του συνεδρίαση πραγματοποιεί αυτή την ώρα η νέα διοίκηση της ΠΑΕ η οποία μέχρι το βράδυ αναμένεται να συγκροτηθεί και σε σώμα (θα επισημοποιηθεί μέσω ανακοίνωσης που αναμένεται).

Στην ατζέντα του παρθενικού διοικητικού συμβουλίου υπάρχει πληθώρα θεμάτων που αφορούν την ΠΑΕ και όσον αφορά τα άμεσα αλλά και την επόμενη μέρα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μια από τις πρώτες αποφάσεις που θα παρθούν θα είναι η αντικατάσταση των υπαλλήλων που αποτελούν το λογιστήριο της ΠΑΕ. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο βασικός λόγος της κίνησης αυτής έχει να κάνει με το δυσβάσταχτο κόστος του προηγούμενου λογιστηρίου που σύμφωνα με τις πληροφορίες κόστιζε στην ΠΑΕ μηνιαίως το ποσό των 7.000 ευρώ…..

O πιθανότερος αντικαταστάτης του Μπάμπη Κωτσιόπουλου θα είναι ο Στάθης Ρούσσος με τον οποίο ο Γιάννης Ψηφίδης είχε συνεργαστεί και στο προηγούμενο πέρασμά του από την ΠΑΕ.

Προτεινόμενα Άρθρα