Ζητείται… ρευστό

από AllAboutARIS

Ακόμη και καθημερινές ανάγκες αδυνατεί να καλύψει η διοίκηση με τα άδεια ταμεία.Σαφάρι για χρήματα.

Η έλλειψη ρευστότητας για την αντιμετώπιση των άμεσων αναγκών της ΠΑΕ είναι το υπαριθμόν ένα πρόβλημα που καλείται να λύσει η νέα διοίκηση του ΑΡΗ. Μετά την καταγραφή της κατάστασης διαπιστώθηκε ότι παίκτες και προσωπικό έχουν να πληρωθούν αρκετούς μήνες αφού οι λίγες καταβολές που γίνονταν από τις προηγούμενες διοικήσεις φέτος αφορούσαν μόνο ποσά ως έναντι. Η διοίκηση θέλει τις επόμενες μέρες να προχωρήσει σε μια τουλάχιστον καταβολή ώστε να αλλάξει η αρνητική ατμόσφαιρα και αναζητεί τρόπους.

Επίσης διαπιστώθηκε ότι δεν έχουν πληρωθεί από την προηγούμενη διοίκηση ΦΠΑ, ΙΚΑ και λοιπές εισφορές με συνέπεια ο ΑΡΗΣ να μην είναι φορολογικά και ασφαλιστικά ενήμερος. Και εκεί θα χρειαστούν χρήματα.Καθημερινά επίσης προκύπτουν προβλήματα που απαιτούν χρήματα που δεν υπάρχουν στα ταμεϊα όπως για παράδειγμα μια στοιχειώδης συντήρηση στο Νέο Ρύσιο και στους χώρους στο Κλεάνθης Βικελίδης που προκαλούν θλίψη με την εγκατάλειψή τους. 

Ολα τα παραπάνω οδηγούν την νέα διοίκηση στην απόφαση να ξεκινήσει ένα σαφάρι για την ανεύρευση εσόδων πάντα φυσικά σε συνδυασμό με το συνολικότερο πρόβλημα του ΑΡΗ και την απόφαση για την επόμενη μέρα. 

Προτεινόμενα Άρθρα