«Να μην τρέφουν φρούδες ελπίδες στον ΑΡΗ»

από AllAboutARIS

«Πλέον επικυρώθηκε η βαθμολογία και αν προκύψει κάτι θα επιφέρει προαγωγή ομάδας από τη Φούτμπολ Λιγκ», σημείωσε μεταξύ άλλων.

Ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης και αναπληρωτής πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ, Γιώργος Μποροβήλος, μίλησε σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης για την έφεση που κατέθεσαν ΑΡΗΣ, Απόλλων και Ξάνθη κατά της επικύρωσης της βαθμολογίας και για πλαστές ενημερότητες ομάδων της Σούπερ Λιγκ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την ψήφο του στην τελευταία συνεδρίαση περί μερικής επικύρωσης της βαθμολογίας της Σούπερ Λιγκ σημείωσε:

«Κάποιος λόγος συμφέροντος για την ομάδα μου δεν υπήρχε. Η ομάδα μου θεώρησε ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε δεκτό αυτό που ζήτησε η Ξάνθη για μερικές μέρες. Από τη στιγμή που μια ομάδα ζήτησε μια μικρή παράταση και αυτό δε θα είχε συνέπεια για τη ροή του πρωταθλήματος, έκρινα σκόπιμο να της δοθεί αυτή η δυνατότητα».

Για το αν ο AΡΗΣ, η Ξάνθη και ο Απόλλων έχουν ελπίδες μέσω της έφεσης να ανατρέψουν την κατάσταση τόνισε:

«Να μη δίνουμε φρούδες ελπίδες, γνώμη μου είναι ότι δεν υπάρχει κάτι στον ορίζοντα που να μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση. Βέβαια, κανείς δεν μπορεί να εμποδίσει μια ομάδα να προασπίζει τα συμφέροντά της. Πλέον επικυρώθηκε η βαθμολογία και αν προκύψει κάτι θα επιφέρει προαγωγή ομάδας από τη Φούτμπολ Λιγκ. Αλλά δεν υπάρχει κάτι στον ορίζοντα για να προκαλέσει οποιοδήποτε θέμα που θα αλλάξει τη θέση των ομάδων».

Προτεινόμενα Άρθρα