Προπονήσεις… συντήρησης

από AllAboutARIS

Ποιες παίκτες περνούν από το μικροσκόπιο του Γιώργου Φοιρού.

Ιδιαίτερα χαλαρο θα είναι το πρόγραμμα των προπονήσεων αυτής της εβδομάδας μετά την χθεσινή πρώτη προπόνηση στο Κλεάνθης Βικελίδης υπό τις οδηγίες του Γιώργου Φοιρού. Θα πραγματοποιηθούν μόλις άλλες δυο. Μια την Τετάρτη όπου θα γίνει διπλό με την ομάδα Κ20 και άλλη μια την Παρασκευή). Ο λόγος έχει να κάνει κυρίως με τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου τον οποίο δεν θέλουν να επιβαρύνουν με καθημερινές προπονήσεις.  

Εκτός από συντήρηση, οι προπονήσεις αυτές θα έχουν και το χαρακτήρα δοκιμής κάποιων νεαρών από την ομάδα Κ20. Ήδη από χθες παίρνουν μέρος και τέσσερις παίκτες που πρωταγωνίστησαν φέτος στη δεύτερη ομάδα του ΑΡΗ και θα περάσουν από το μικροσκόπιο του Γιώργου Φοιρού με δεδομένο ότι ειδικά αν ο ΑΡΗΣ επιλέξει να αγωνιστεί στην Γ΄ Εθνική και χάσει αρκετά συμβόλαια θα χρειαστεί μετάγγιση από παίκτες της δεύτερης ομάδας.

Πρόκειται για τον 18χρονο διεθνή με την Νέων επιτελικό μέσο Γιώργο Κτιστόπουλο, τον 19χρονο κεντρικό αμυντικό Γιώργο Μπιμπισίδη, τον 19χρονο δεξιό μπακ Ρότα και τον 19χρονο επιθετικό Κώστα Μπάλιο. Απών με άδεια στην Αθήνα εξακολουθούν να είναι οι Μανιάς (έχει μια τενοντίτιδα στο πόδι) και Κύργιας ενώ επέστρεψε ο Καμινιώτης.

Προτεινόμενα Άρθρα