Τα πάντα στο τραπέζι

από AllAboutARIS

Το άρθρο 106 το οποίο ανέλυσε ο Αργυριάδης, οι πιθανότητες να αγωνιστεί η ομάδα στη Φούτμπολ Λιγκ και η έσχατη λύση της Γ. Εθνικής.

Να εξαντληθούν οι πιθανότητες να πάρει μέρος ο ΑΡΗΣ στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ ήταν το συμπέρασμα που προέκυψε από την ευρεία σύσκεψη που έγινε χθες το βράδυ μεταξύ των μελών της νέας διοίκησης και των νομικών. Στη συνάντηση αναλύθηκαν όλα τα δεδομένα της επόμενης μέρας από τις προϋποθέσεις που απαιτούνται για να αγωνιστεί η ομάδα στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία ως το σενάριο της Γ. Εθνικής και το άρθρο 106.

Αυτό το τελευταίο που αφορά τη διαδικασία της εκκαθάρισης σε λειτουργία ανέλυσε διεξοδικά ο Αργύρης Αργυριάδης που ήταν άλλωστε αυτός που το πρότεινε κιόλας πριν από ένα μήνα αλλά τόνισε ότι για να έχει τύχη θα πρέπει να βρεθεί ο αξιόχρεος επενδυτής που θα αναλάβει το ενεργητικό της εταιρίας, δηλαδή καταβάλλοντας τουλάχιστον 1,5 εκ ευρώ.

Οριστική απόφαση δεν προέκυψε και αυτό που αποφασίστηκε ήταν τις επόμενες μέρες να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να εξαντληθούν οι πιθανότητες να συγκεντρωθούν τα χρήματα που απαιτούνται για να αγωνιστεί η ομάδα στη Φούτμπολ Λιγκ.

Προτεινόμενα Άρθρα