"Πρέπει να παρθούν άμεσα αποφάσεις"

από AllAboutARIS

"Μέχρι τις 15 Μαΐου το τοπίο πρέπει να έχει ξεκαθαρίσει"

Μέχρι τις 15 Μαΐου το αργότερο πρέπει να έχει ξεκαθαρίσει το τοποίο όσον αφορά την επόμενη μέρα του ΑΡΗ, σύμφωνα με τον Άγγελο Σπυρίδωνα.

Ο βετεράνος παίκτης της ομάδας και υποψήφιος περιφερειακός συμβούλος αναφέρθηκε στα “πρέπει” για την δρομολόγηση των εξελίξεων στο “κίτρινο στρατόπεδο” και στις ενέργειες που πρέπει να γίνουν άμεσα.

Αναλυτικά

Για την υποψηφιότητα του στις περιφερειακές εκλογές με τον συνδυασμό του Γιάννη Ιωαννίδη: “Πιστεύω ότι οι ποδοσφαιρόφιλοι θα με τιμήσουν και κυρίως οι Αρειανοί. Εγώ μπήκα για να βοηθήσω στο κομμάτι του αθλητισμού, προς το συμφέρον της πόλης και της περιφέρειας”.

Για την μετάβαση του ΑΡΗ στην επόμενη μέρα: Ο ΑΡΗΣ βρίσκεται σε πολύ δύσκολη κατάσταση. Ενώ τα προηγούμενα χρόνια μεσουρανούσε, τα πράγματα τώρα είναι πολύ δύσκολα. Πρέπει να παρθούν ορισμένες αποφάσεις και αυτές ενδιαφέρουν όλη την Αρειανή οικογένεια. Τι θα κάνουμε και που θα καταλήξουμε. Οι υποχρεώσεις είναι πολλές.  Να πει ο καθένας της γνώμη του, βεβαίως πάντα με την παρουσία κάποιων δικηγόρων. Πρέπει να γίνει μία συνάντηση, την οποία θέλω να κάνω και εγώ με άτομα όπως ο Λάμπρος Γράντας και ο Δήμος Δασυγένης, ώστε να δούμε τι θα γίνει”.

Για τον κόσμο:Ο κόσμος  είναι δικαιολογημένα απογοητευμένος και τσαντισμένος. Εγιναν πολλά λάθη φέτος. Δεν γίνεται να διώχνεις μία ολόκληρη ομάδα. Φέραμε εννιά καινούργια παιδιά και τους είπαμε να γίνουν ομάδα. Οι δυνατότητες τους ήταν περιορισμένες, αλλά δεν είχαν κάποια ευθύνη”.

Για το χρονικό περιθώριο που δίνει ο ίδιος, ώστε να τρέξουν οι εξελίξεις:Μέχρι τις 15 Μαΐου το τοπίο πρέπει να έχει ξεκαθαρίσει, ώστε να ξέρουμε τι θα γίνει από εδώ και πέρα. Να καταλήξουμε σε μία απόφαση, η οποία θα είναι οριστική και αμετάκλητη”.

Προτεινόμενα Άρθρα