«Ναι» στο δώρο από Σίτι!

από AllAboutARIS

Και πώς να… αρνηθεί το δώρο της Λίβερπουλ;

Σε τέτοια δώρα δεν γίνεται να αρνηθείς. Ετσι και η Σίτι πέρασε από την έδρα της Κρίσταλ Πάλας (0-2) και ξεκίνησε να… σβήνει υποχρεώσεις για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Αγγλίας.

Μετά τη νίκη της Τσέλσι επί της Λίβερπουλ στο «Ανφιλντ» και δεδομένης της υπέρ της διαφορά τερμάτων, η ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι ήξερε ότι έχει μπροστά της τέσσερις τελικούς για να κατακτήσει για δεύτερη φορά τα τελευταία τρία χρόνια τον τίτλο στην Premier League. Και αυτό έκαναν οι Πολίτες, που πέρασαν από το «Σέλχαρστ Παρκ» (0-2) χάρη σε γκολ των Τζέκο και Γιάγια Τουρέ και έχουν ακόμα τρεις αγώνες για να σηκώσουν (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) την κούπα στο Νησί.

Οι Citizens έπιασαν τους φιλοξενούμενους από τον λαιμό και παίζοντας επιθετικά από το πρώτο λεπτό και άνοιξαν το σκορ μόλις στο 6` μετά την πάσα του Γιάγια Τουρέ και το γκολ του Εντιν Τζέκο (0-1). Οι γηπεδούχοι έχουν εξασφαλίσει τη σωτηρία τους εδώ και αρκετό καιρό και αυτό έπαιξε μεγάλο ρόλο στο ότι μπορεί να μην είχαν την απαραίτητη συγκέντρωση στο ματς. Αγουέρο και Νασρί συνδυάστηκαν καλά, όμως το δεύτερο γκολ δεν ήρθε άμεσα, ενώ για την Πάλας Ζερόμ και Σαμάκ προσπάθησαν να κάνουν κάτι καλό, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Αντίθετα, ήρθε ο Γιάγια Τουρέ να κλειδώσει το ματς λίγο πριν το ημίχρονο. Ο Ιβοριανός ξεκίνησε από το κέντρο, έπαιξε το «1-2» με τον Αγουέρο, έφτασε στην περιοχή και αφού άντεξε στην πίεση, με τρομερό αριστερό σουτ στο παραθυράκι έγραψε το 0-2.

Προτεινόμενα Άρθρα