Η… Κ20 του Αναστασίου και ο ΑΡΗΣ

από AllAboutARIS

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης γράφει στο blog του στο gazzetta.gr τι συνδέει Αναστασίου, Κ20, τελικό του ΟΑΚΑ πριν 4 χρόνια και αύριο

Δεν είναι η πρώτη φορά που το αναφέρω, αλλά έχω την αίσθηση ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να το επαναλάβω.Το πρωί στο τέλος της εκπομπής μου στο LIBERO 107,4, συνέπεσε η έναρξη της συνέντευξης Τύπου του τελικού ανάμεσα στον Παναθηναικό και τον ΠΑΟΚ.

Ο Γιάννης Αναστασίου ήταν αυτός που πήρε πρώτος τον λόγο και την ίδια στιγμή κατά την διάρκεια των λόγων του, ένας φίλος του ΑΡΗ έστειλε μήνυμα από τα… συνηθισμένα όταν αναφέρεται σε ένα άνθρωπο που έστω και στην πρώτη του χρονιά, δείχνει ότι μπορεί να πετύχει πολλά.

Ο φίλος του ΑΡΗ μου έγραψε: “Εμείς ένα τέτοιο προπονητή, πόσο μάλλον αφού τα δυο τελευταία χρόνια στηριζόμασταν σε νέα ελληνάκια δεν μπορούσαμε να βρούμε;”
Η απάντηση είναι… φυσικά. Όχι μάλιστα ένα τέτοιο προπονητή, αλλά αυτόν τον ίδιο τον προπονητή. Ο ΑΡΗΣ πέρσι δυο φορές είχε έρθει σε συμφωνία με τον Γιάννη Αναστασίου. Για την ακρίβεια όχι ο ΑΡΗΣ, αλλά ο τότε διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Αντώνης Ζαμπέτας. Αμέσως μετά την μη αδειοδότηση το κλίμα ήταν όμως πολύ βαρύ για να μπορέσει να περάσει ο… προτεινόμενος του Ζαμπέτα και στα υπόλοιπα μέλη της διοικούσας επιτροπής και ο ΑΡΗΣ απέρριψε τον Αναστασίου με την λογική της έλλειψης εμπειρίας. Την ομάδα ανέλαβε ο  Νίκος Πασσιαλής προπονητής της Κ20 που λίγο αργότερα αντικαταστάθηκε εκ νέου από τον Λούκας Αλκαράθ να υπερισχύει και πάλι του Αναστασίου γιατί ο Έλληνας τεχνικός δεν είχε εμπειρία ως πρώτος προπονητής…………………………………………………………………………………………………………………………………………

Προτεινόμενα Άρθρα