Ρυθμιστής το… ρευστό

από AllAboutARIS

Σε ποιους άξονες κινείται ο Παναγιώτης Στεφανίδης. Οι επαφές στην Αθήνα και τι περιμένουμε από εβδομάδα.

Η άντληση εσόδων με τα οποία θα καλυφθούν τόσο οι άμεσες υποχρεώσεις της εταιρίας  όσο και η ευόδωση του πλάνου συμμετοχής στη Φούτμπολ Λίγκ είναι η άμεση προτεραιότητα της νέας διοίκησης. Ο Παναγιώτης Στεφανίδης ολοκλήρωσε στην Αθήνα έναν πρώτο κύκλο επαφών που είχε ως αποκλειστικό στόχο να διερευνήσει αφενός τις προθέσεις των πιστωτών (πρώην παίκτες και προπονητές) κάνοντας επαφές με τους δικηγόρους τους και αφετέρου να διαπιστώσει σε ποια έσοδα μπορεί να ποντάρει: βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα.

Στην πρώτη κατηγορία ανήκουν κάποια χρήματα που έχει να εισπράξει ο ΑΡΗΣ από τον ΟΠΑΠ ώστε να γίνουν πληρωμές σε παίκτες και προπονητές καθώς και το λεγόμενο επίδομα υποβιβασμού το οποίο παίρνουν οι ομάδες που υποβιβάζονται και δεν έχει διευκρινιστεί ποιο είναι. Στη δεύτερη τα έσοδα από το τηλεοπτικό της επόμενης σεζόν (εξ΄ου και η συνάντηση με την NOVA). Με την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη ο Στεφανίδης σκοπεύει να ξεκαθαρίσει και το θέμα της χρηματοδότησης από τους γνωστούς αρειανούς επιχειρηματίες. Να συναντηθεί μαζί τους, να τους αναλύσει το πλάνο του ώστε να λάβει μια ξεκάθαρη απάντηση για την πρόθεσή τους να συνδράμουν οικονομικά.

Από την εξασφάλιση εσόδων εξαρτάται και τι θα πει στους ποδοσφαιριστές που περιμένουν να ακούσουν από τη μια τι θα γίνει με τα δεδουλευμένα τους και από την άλλη ποια είναι η προοπτική για την επόμενη χρονιά και κυρίως για αυτούς που έχουν συμβόλαιο.

Προτεινόμενα Άρθρα