"Καμία πιθανότητα εμπλοκής μου στον ΑΡΗ"

από AllAboutARIS

Ο Λε-Πα δεν έχει χρόνο λόγω πολλαπλών υποχρεώσεων

Του Μάνου Χατζάκη

Μετά το σχετικό… θόρυβο, που δημιουργήθηκε από τις δηλώσεις του Λευτέρη Πανταζή για τον ΑΡΗ, το AllAboutAris επικοινώνησε με τον γνωστό τραγουδιστή, θέλοντας να “διευκρινίσει” τις προθέσεις του. Πόσο πιθανό θα φάνταζε το σενάριο να εμπλακεί ο “Λε-Πα” στα “κοινά” των “κίτρινων”;
Ο ίδιος δίνει την απάντηση…

-Πρόσφατα φιλοξενήθηκαν δηλώσεις σας, στις οποίες κάνατε λόγο ότι θα ενδιαφερόσασταν να ασχοληθείτε με τον ΑΡΗ. Υπάρχει τέτοια προοπτική;
“Νομίζω πως το όλο θέμα πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις απ` ό,τι περίμενα. Ισως λόγω της παλαιότερης ενασχόλησής μου με το επαγγελματικό ποδόσφαιρο και της παρουσίας μου, τώρα, στη Θεσσαλονίκη, να δόθηκε η εντύπωση πως θέλω ν` ασχοληθώ με τον ΑΡΗ”.

-Εννοείτε ότι δεν έχετε τη διάθεση για την οποιαδήποτε ανάμειξη, τουλάχιστον άμεσα;
“Ξεκαθαρίζω ότι λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, αλλά και της υποψηφιότητάς μου για δήμαρχος, δεν έχω το χρόνο για κάτι περισσότερο. Η ενασχόληση με μια ΠΑΕ, ειδικά όπως ο ΑΡΗΣ, απαιτεί χρόνο, τον οποίο δε διαθέτω”.

-Με τον κ. Κούγια τί ακριβώς είπατε;
“Ηταν το διάστημα κατά το οποίο ερχόταν, τακτικά, στη Θεσσαλονίκη. Μου είπε `ανεβαίνω Θεσσαλονίκη για τον ΑΡΗ, δεν έρχεσαι κι εσύ μαζί μου;` Χαριτολογώντας ειπώθηκε και τίποτα παραπάνω”.

-Παρόλα αυτά, θα σας ενδιέφερε -μακροπρόθεσμα- να ασχοληθείτε με τον ΑΡΗ;
“Ο ΑΡΗΣ περνά δύσκολες στιγμές και είναι ιδιαίτερες οι συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί. Εάν μου ζητούσαν να συνεισφέρω μέσα από τις γνώσεις μου, θα το συζητούσα. Ξαναλέω, όμως, πως εμπλοκή με τα διοικητικά, είναι αδύνατη”.

-Τις διοικητικές εξελίξεις και ανακατατάξεις στον ΑΡΗ, τις γνωρίζετε; Εχετε κάποια ιδέα για το τί ακριβώς συμβαίνει;
“Ξέρω πως η κατάσταση είναι ρευστή και τα προβλήματα πολλά. Λεπτομέρειες δε γνωρίζω, ούτε έχει υπάρξει, μέχρι σήμερα, κάποια επαφή με διοικητικό στέλεχος της ΠΑΕ”.

-Σας “διεκδίκησαν” κι άλλες ομάδες, προκειμένου να έρθετε πιο κοντά τους;
“Προτάσεις και τηλέφωνα δέχομαι συνέχεια. Η απάντηση που δίνω είναι η ίδια. Στη χρονική περίοδο που βρισκόμαστε, δε μπορώ να πω ή να κάνω κάτι σ` αυτό το κομμάτι. Οι υποχρεώσεις μου και το `τρέξιμο`, που έχω, δε με αφήνουν…”

Προτεινόμενα Άρθρα