"Φανταστική εμπειρία"

από AllAboutARIS

"Υπάρχει πολύ ταλέντο, αλλά πρώτα πρέπει να υπάρχει οργάνωση"

Στην εκπομπή “AllAboutARIS On Air” φιλοξενήθηκε ο προπονητής της Κ-15 τυ ΑΡΗ, Δημήτρης Σίτσας, με αφορμή το φιλικό της ομάδας του με την Σαουθάμπτον, στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Αναλυτικά: 

Για το φιλικό με τους Άγγλους και την μηδαμινή προβολή από την ΠΑΕ: “Είχαμε ενημερώσει την ΠΑΕ από το Σάββατο και με δική μου πρωτοβουλία το παιχνίδι έγινε στο Κλεάνθης Βικελίδης, για να χαρούμε όλοι το παιχνίδι”.

“Έχει ακαδημίες που δουλεύουν πάνω στο αγγλικό πρότυπο. Το παλιό αθλητικό ποδόσφαιρο με τις μεγάλες μπαλιές και παίκτες μπροστά, που μπορούν να κάνουν τη ζημιά.

Ήταν μια φανταστική εμπειρία, ειδικά για τα παιδιά που έπαιξαν στο Κλεάνθης Βικελίδης. Είναι μία άλλη αίσθηση”.

Για την πρώτη χρονιά της Κ-15: “Ήμασταν μέσα σε εισαγωγικά τα πειραματόζωα Ήταν πολύ καλή εμπειρία για τα παιδιά, διότι μπαίνουν σε άλλο επίπεδο. Με τις αποστολές και τα ξενοδοχεία, τα οποία δεν έχουν ξαναζήσει. Από του χρόνου όλες οι ομάδες θα είναι υποχρεωμένες να κατεβάσουν ομάδες Κ-15”.

Για το τι μέλλει γενέσθαι με την Κ-15 από εδώ και πέρα: “Αν παίξουμε στη Β` Εθνική, η δική μου ομάδα θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα νέων. Κατά κάποιο τρόπο, η Κ-15 θα ενωθεί με τη δεύτερη ομάδα.

Για την κατάσταση που επικρατεί στο σύλλογο και τις ακαδημίες και για τον ίδιο: “Εγώ αυτή τη στιγμή είμαι χωρίς δουλειά, βάζω λεφτά από την τσέπη μου, για να είμαι δίπλα στην ομάδα. Κάνω υπομονή και θέλω να βοηθήσω τα παιδιά. Έχουν μέλλον και ταλέντο. Αν ο ΑΡΗΣ όμως οργάνωση και τις κατάλληλες συνθήκες, τότε δεν θα μπορέσουν να τα δείξουν αυτά”.

Προτεινόμενα Άρθρα